Afișez toate cele 4 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 9 24 36
weider
Protein 80+ 2kg
Inchide

Protein 80+ 2kg

287,00 lei
Weider Protein 80 Plus – Concentrat proteic din patru tipuri de proteină: caseină, izolat proteic din lapte, zer și albus de ou.

Real Pharm Real Whey 100 700G

62,00 lei
Proteina din zer de la Real Pharm oferă protecție împotriva reacțiilor catabolice dăunătoare pentru mușchi și  furnizează componentele de bază ale construcției musculare, ceea ce va crește eficiența antrenamentelor.

Real Pharm Shake It 700G

70,00 lei
Calitatea suplimentelor proteice disponibile pe piață se reflectă direct în eficacitatea lor. Real Pharm Shake este singurul supliment mixt care conține până la 7 fracții de proteine ​​în proporții perfect ajustate. Aceste fracții proteice protejează în mod activ proteinele musculare împotriva catabolismului și sunt indispensabile pentru regenerarea corpului tău!
weider
Total Recovery 750g
Inchide

Total Recovery 750g

79,00 lei
TOTAL RECOVERY este un supliment special conceput pentru a micsora si pentru a eficientiza perioada de recuperare dupa o sesiune intensa de antrenament in sala de forta. Fiecare dintre componentele sale a fost atent selectata si testata stiintific in vederea imbunatatirii performantelor in competitii sau in sesiunile extreme de antrenament