Afișez toate cele 5 rezultate

Show sidebar
Afișare produse 9 24 36

BEAUTY COLLAGEN 300gr

110,00 lei
BEAUTY COLLAGEN  300gr - este un produs sub formă de pulbere a cărui ingrediente sunt special formulate pentru îngrijirea, protecția și infrumusețarea pielii. Este produs din colagen de pește și componente antioxidante eficiente pentru a menține o piele tânără și sănătoasă. Este un aliat important în lupta împotriva efectelor îmbătrănirii.  
weider
colagen pulbere
Inchide

Collagen 300g Pulbere

58,00 lei
WEIDER Collagen este o pulbere solubilă pe baza de peptide de colagen bovin (100% Peptan®), acid hialuronic, vitamina C și magneziu. Cu îndulcitori.
nutriversum
VITA Colagen
Inchide

VITA Colagen liquid 450g

54,00 lei
O formulă lichidă de colagen pentru menținerea sănătății părului-pielii-unghiilor și articulațiilor. Fiecare porție de VITA - Colagen conține 5525 mg de colagen, arginină și Vitamina B6.

WSHAPE Colagen 100cps

42,00 lei
Capsula de WSHAPE Colagen conține 1000 mg colagen de vită hidrolizat pentru fiecare porție (2 capsule).
nutriversum
WSHAPE Colagen +
Inchide

WSHAPE Colagen powder 600g

134,00 lei
WSHAPE - Colagen + este un produs foarte complex, cu un conținut foarte mare de ingrediente active concepute pentru a sprijini sănătatea părului, a pielii și a unghiilor în același timp cu un arsenic complet, complex, ajută la restaurarea sau menținerea fermității pielii tale și chiar au un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor tale.