Am petrecut foarte multi ani pentru a-mi construi corpul. Mi-am imaginat cum as putea arata inca din prima zi de antrenament. Acum este momentul sa arat rezultatele muncii mele concurand si ajutandu-i pe altii sa isi atinga obiectivele din punct de vedere al unui stil de viata sanatos prin fitness.
Sunt originar din Romania, insa am venit in UK pentru a-mi impinge antrenamentul catre un nou nivel. Ma antrenez de peste 10 ani si am invatat foarte multe datorita industriei de fitness. Sunt un trainer fitness calificat si iubesc sa ii ajut pe altii sa isi atinga obiectivele si sa obtina corpul dorit.

Istoric competitional

Istoricul meu competitional este una dintre cele mai interesante lucruri in ceea ce ma priveste. Am castigat cardul meu WBFF Pro in anul 2015 si de atunci concurez ca Pro la nivel international.
Aceasta industrie este un stil de viata si nu doar un hobby . Trebuie inteles faptul ca realizarile nu vor venii doar din munca multa, ci si din stilul de alimentatie. Dieta si nutritia sunt unele dintre cele mai importante lucruri pentru mine in vederea atingerii si recuperarii masei musculare.
Am urmarit unele dintre cele mai mari nume din domeniu, precum: Jaco De Bruyn, Sergi Constance, Steve Cook si Lazar Angelov si pot spune ca a fost mereu un vis ca intr-o zi, cineva sa se uite la mine si sa se inspire din ceea ce sunt eu astazi.

Istoricul meu competitional este una dintre cele mai interesante lucruri in ceea ce ma priveste. Am castigat cardul meu WBFF Pro in anul 2015 si de atunci concurez ca Pro la nivel international:

– WBFF Londra Noiembrie 2014 – Locul IV Muscle Model
– Hercule Olympia 2015 – Locul I Muscle Model
– WBFF Londra 2015 – Locul III Muscle Model
– WBFF Londra Mai 2015 – Locul II Muscle Model – A castigat cardul PRO
– WBFF Londra Pro Show Noiembrie 2015 – Top 5 Muscle Model