CASTIGATOARE BODYFITNESS LA LOADED CUP 2015

Nume: Ellen Elizabeth Berg
Varsta: 25
Tara: Norvegia
Inaltime: 180cm
Greutate in timpul sezonului: 73kg
Greutate in afara sezonului: 80kg

Ellen a inceput sportul pe vremea cand avea 10 ani. O persoana mereu activa, in mod special cand e la calarie, catarat pe zid si alte cateva activitati, ea a inceput trainingul pentru a-si imbunatatii calitatile de calaret, la varsta de 16 ani. De atunci fitness-ul a devenit o iubire pentru Ellen, astfel ca la 19 ani si-a vandut calul si s-a dedicat 100% competitiilor.
A participat la primul show la varsta de 19 ani, clasandu-se pe locul 5 la nationale. Nu la mult timp dupa aceasta, Ellen luat un virus infectios care i-a cauzat oboseala cronica. I s-a spus, la momentul respectiv, ca nu va mai putea concura niciodata. Cu toate acestea, dupa o perioada de timp lucrurile au inceput sa revina la normal, iar ea a inceput sa lupte din greu pentru a putea reincepe sa participe la competitii. Oboseala cronica a lasat cateva urme, insa Ellen a reusit sa gaseasca o cale pentru a face fata. Ea a participat la 15 competitii din anul 2010 si pana acum, iar inainte de Craciunul anului 2015 a castigat cardul de profesionist IFBB. Debutul il va avea in vara lui 2016.
In momentul de fata, lucreaza ca Trainer personal certificat EHFA. De asemenea, sustine seminarii antrenorilor din Danemarca si Norvegia.

Toamna 2015
Locul II Olympia amatori in Praga, Cehia
Locul I si II la general la Olympia Amatori, Anglia
A castigat cardul PRO

Primavara 2015
Locul I si la general Cupa Loaded, Danemarca
Locul I si II la general la Oslo Grand Prix, Norvegia
Locul VIII la campionatul european de seniori, Spania

Toamna 2014
Locul I si campioana mondiala generala la juniori, Mexic
Locul I la Campionatul Nicole Wilkins, Finlanda
Locul III la Arnold Clasic Europa seniori, Spania
Locul III la Arnold Clasic Europa juniori, Spania

Toamna 2013
Locul III la campionatul national din Norvegia
Locul II la Stavenger Open