Livrare si retur

Modalitati de livrare a produselor

 1. Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
 2. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului plus ambalaje care sa protejeze produsele pe durata transportului.
 3. Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi. Pot exista exceptii privind ziua de Sambata dar acest lucru este comunicat, agreat si confirmat cu consultantul www.weider.ro

Produsele comandate pe WWW.FIT4PRO.RO pot fi expediate prin:

 • serviciu de curierat rapid prin GLS

Costurile de transport fiind publicate si calculate pe pagina de inregistrare a comenzii.

Pentru comezi ce depasesc valoarea de 150 de lei trasportul este gratuit.

Termenul de livrarea al produselor poate fi

 • in Bucuresti – prin curier, in 24-48 ore – daca produsul se afla in stocul WWW.FIT4PRO.RO si ajunge, prin curier, la adresa de livrare in maxim 48 ore de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari
 • in tara – prin curier in 48-72 ore – daca produsul se afla in stocul WWW.FIT4PRO.RO si ajunge, prin curier, la adresa de livrare in maxim 48-72 ore de la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari.

Livrare prin Curier Rapid la uşă clientului de Luni până Vineri.
Atenție! Sâmbătă și Duminică nu se fac livrări.

Costuri de livrare

 1. Contra cost in functie de gretutatea fiecarui produs sau comenzi. Aceasta valoare fiind publicata pe descrierea produselor cat si pasii de inregistrare ai comenzii.
 2. Costurile de livrare pot varia in functie de destinatie.
 3. Costurile de livrare pot fi gratuite in fuctie de valoare totala a comenzii. Acest lucru fiind specificat in site-ul WWW.FIT4PRO.RO in momentul comenzii.
 4. Costurile de livrare pot modifica ulterior valoare comenzii! Acestea sunt cazurile in care orasul / satul / comuna nu se afla in ZONA 0 de acoperire a curierului. 
 5. In cazul in care adresa nu se afla in „ZONA 0” coletul va fi expediat cu prioritate prin POSTA ROMANA.

Tarifele practicate de serviciile contractate de WWW.FIT4PRO.RO in privinta livrarilor sunt:

 1. GLS 10 Ron / Colet pentru comenzi sub 150 Ron
 2. GLS gratuit pentru comenzi mai mari de 150 Ron

Retururi de produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014Consumatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Odata desigilate, acestea nu mai pot fi returnate.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris completand FORMULAR RETUR,  iar acesta trebuie expediat la adresa de email comenzi@wieder.ro.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.
Rambursarea sumelor datorate se va realiza prin transfer bancar, in contul beneficiarului.

În situaţia menţionată mai sus, dvs. veţi solicita firmei FanCurier preluarea coletului, iar costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. Adresa pentru retur este: Soseaua Stefan cel Mare si Sfant, nr.109, Iasi, destinatar: Palestra S.R.L, telefon: 0752233905 .

Va rugăm să păstraţi dovadă de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate, până la momentul rambursării banilor.

Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate certificaţi că sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare şi că produsele sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs. WWW.FIT4PRO.RO se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data denunţării de către dvs a comenzii. Se rambursează doar valoarea produsului, fără taxele de transport.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

ICON  cu PDF ( retur marfa )

NOTA: ODATA CU CUMPARAREA SI LANSAREA COMENZII, CLIENTUL ACCEPTA FARA OBIECTIUNI CONDITIILE SI TERMENII DE UTILIZARE, VALOAREA ACESTORA FIIND ACEEASI CU UN CONTRACT VALABIL INCHEIAT. FIIND DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE CLIENTUL ISI ASUMA IN TOTALITATE DREPTURILE SI OBLIGATIILE CE DECURG DIN CUMPARAREA DIN MAGAZINUL VIRTUAL WWW.FIT4PRO.RO “TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE” RESPECTA LEGEA COMERTULUI ELECTRONIC, LEGEA CONTRACTELOR LA DISTANTA, LEGEA PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE SI LEGEA PROTECTIEI CONSUMATORILOR.