olimp

AAKG 1250 EXTREME Mega Caps 120 capsule

99,00 lei

AAKG 1250 EXTREME Mega Caps – Pentru prima data pe piata, cea mai inalta calitate AAKG in cea mai puternica doza de 1250 mg intr-o singura capsula. Mega Capsule! Este ideal pentru stimularea rezistentei, cresterii masei musculare si a fortei. Poate fi de asemenea un „super amplificator” atunci cand este combinat cu alte suplimente destinate construirii masei musculare, precum: Olimp Creatine, Olimp Kre-Alkalyn, Knockout, Olimp HMB.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

AAKG 1250 EXTREME Mega Caps – Pentru prima dată apare pe piață AAKG (arginină alpha-ketoglutarată) de cea mai bună calitate, în cea mai puternică doză, de 1250 mg intr-o singură capsulă. Este ideal pentru stimularea rezistenței, a creșterii masei musculare și a forței. Poate fi de asemenea un „super amplificator” atunci când este combinat cu alte suplimente destinate construirii masei musculare, precum: Olimp Creatine, Olimp Kre-Alkalyn, Knockout, Olimp HMB.

AAKG 1250 EXTREME Mega Caps sub forma de alfa ketoglutarat de arginina cu absorbtie usoara suplimenteaza dieta cu L-arginina

Arginina este un element nutritiv din care se formează compușii biologici activi în corp, și anume agmatina și oxidul de azot (NO). Acești compuși sunt importanți pentru tonifierea corpului, meținând performanța sexuală. Arginina furnizează necesarul de sânge, nutrienți și oxigen țesutului muscular, facilitează creșterea mușchiului, reducerea țesutului adipos și mărirea erecției.

Mai multe investigații clinice au dovedit că 2g de arginină administrate sportivilor pe o perioadă de 5 săptămâni duc la o creștere substanțială a rezistenței și la creșterea masei musculare. (comparativ cu grupul de control), precum și la reducerea grăsimilor și la descompunerea proteinelor.

Administrare

Se ia 1 capsulă AAKG Extreme înainte și după antrenament și/sau înainte de culcare.
Ca adjuvant in eficiența sexuală: 1-2 capsule înainte de activitatea sexuală.
Înainte de administrarea AAKG Extreme consultați doctorul, nutriționistul sau sexologul dvs.
Nu depășiți doza zilnica recomandată.

Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Cantitate

Prezentare

Ingrediente

Ingrediente

88% arginina alfa-ketoglutarat (AAKG), agent de volum – celuloza microcristalina; agent antiglomerant – stearat de magneziu; capsule (gelatina, culoare: E 171).

Informații nutriționale

Informații nutriționale

1 capsula 2 capsule
Arginina alpha ketoglutarate (AAKG) 1250 mg 2500 mg

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „AAKG 1250 EXTREME Mega Caps 120 capsule”