olimp

HMBOLON NX 30 capsule blister

18,00 lei

OLIMP HMBOLON NX – Calitate excelenta a unui preparat avansat cu rol de suplimentare a regimului alimentar cu calciu B-hidroxi-B butirat de metil(HMB) in combinatie cu alfaketoglutarat de arginina (AAKG) si malat tricreatina (TCM) ce permite obtinerea unui efect anabolic si catabolic maxim. HMB faciliteaza cresterea rezistentei si mase muculare slabe.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

OLIMP HMBOLON NX – Calitate excelenta a unui preparat avansat cu rol de suplimentare a regimului alimentar cu calciu B-hidroxi-B butirat de metil(HMB) in combinatie cu alfaketoglutarat de arginina (AAKG) si malat tricreatina (TCM) ce permite obtinerea unui efect anabolic si catabolic maxim.

HMB faciliteaza cresterea rezistentei si mase muculare slabe. Studii stiintifice au indicat ca actiunea ei sporeste semnificativ in prezenta argininei si creatinei. Aceste substante au o actiune sinergetica in doua straturi principale. In acelasi timp acestea contribuie la sinteza proteica ducand la cresterea masei musculare si dezvoltarea conditiilor de adaptabilitate si creste nivelul energiei produse de grasime, contribuind in mod substantial la reducerea tesutului adipos subcutanat.

„Protectie” pentru tesutul muscular

HMBOLON NX® – trei molecule ce actioneaza in scop sinergetic pentru cresterea masei musculare, rezistentei si imbunatairea tonifierii musculare, combinate cu un preparat exclusivist, puternic si anabolic, alcatuit conform ultimelor cercetari stiintifice. HMB este un derivat al acizilor grasi creat din L-leucina in reactie cu catabolismul provocat de stres sau deficitul costruirii componentelor energetice.

Este o protectie naturala pentru tesutul muscular ce previne arderea amino acizilor in scopuri energetice; mai mult substanta reseteaza metabolismul pentru a utiliza grasimea subcutanta ca sursa de energie alternativa. Din pacate HMB este produs de organism intr-o cantitate foarte mica si, de accea, HMBOLON NX contine doze mari a acestei substante eficienta pentru stoparea catabolismului si stimularea proceselor de constructie anabolica si distrugerea grasimii. Malatul este o forma de creatina cu o solubilitate mult mai buna comparati cu monohidratul traditional, care ii permite sa se infiltreze mult mai rapid in tesut. In celule musculare este transformat in fosfocreatina activa si moleculele de malat ofera un surplus de energie.

Ca rezultat, muschii produc mai mult ATP si au mai multa energie pentru activitati. Malat creatina stimuleaza, impreuna cu HMB si AAKG, enzimele ce controleaza procesul de sinteza a noilor proteine musculare, care au un rol extrem de important in cresterea masei lor, a rezistentei si fortei. AAKG este o forma foarte activa de L-arginina care stimuleaza enzimele anabolice si care demonstreaza o actiune anticatabolica.

L-arginina se comporta ca un deacidifiant in tesutul muscular, stopand actiunea enzimelor catabolice responsabile pentru dezintegrarea proteinelor musculare.

Efectul major al acestui amino acid il constituie abilitatea sa de a imbunatati fluxul sanguin in tesutul muscular prin producere de oxid de azot (NO) care, actionand pe peretii vaselor sanguine cauzeaza cresterea lor. Aceasta rezulta intr-o crestere suplimentara de oxigen, apa sau alti nutrienti, inclusiv tri-creatina malatsi HMB continute in produs, imbunatatind astfel eficienta actiunii lor.

HMBOLON NX®:

– Reduce catabolismul, obstructionand actiunea enzimelor raspunzatoare de dezintegrarea muschilor,
– Intensifica anabolismul, stimuland enzimele anabolice si sinteza proteica,
– Creste forta, oferind mai multa energie muschilor in lucru;

Imbunatateste tonifierea prin stimularea transformarii rezervelor subcutanate de grasime.

Administrare

1 doza (4 capsule)/zi.
Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Cantitate

Prezentare

Ingrediente

Ingrediente

41,7% calciu hidroxi metil butirat, 22% L-arginina alfa-ketoglutarata, 22% creatina tri-malat, agent antiaglomeranti – stearat de magneziu, capsula (gelatina, culoare E171).

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Valoare nutritiva 4 capsule 8 capsule
Calcium hidroxi metil butirat (CaHMB) 2200 mg 4400 mg
din care hidroxi metil butirat (HMB) 1760 mg 3520 mg
Arginina alfa-ketoglutarat (AAKG) 1160 mg 2320 mg
Creatina tri-malat (TRCRM) 1160 mg 2320 mg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HMBOLON NX 30 capsule blister”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *