weider

Whey Aminos 300 tablete

181,00 lei

Aminoacizii sunt cărămizile pentru construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a le descompune, de a desface proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider Whey Aminos 300 tablete

Weider Whey Aminos 300 tablete – Aminoacizii sunt substanțele care contribuie la construcția proteinelor. Atunci când se consumă alimente proteice obișnuite, corpul depune mai întâi efortul de a  descompune proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le poată folosi. Însă, în special după antrenamentele solicitante, și mai ales dacă nu au fost ingerate proteine de mai mult timp, mușchii au nevoie de suplimente cu aminoacizi.

Weider Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari

Pentru o creștere musculară rapidă se impun antrenamente intense cu greutăți (culturism). În cazul antrenamentelor dificile, este nevoie nu numai de carbohidrați, ci și de aminoacizi, care furnizează  energie. În cazul în care aminoazicii Whey Aminos sunt furnizați în cantitățile suficiente impuse de intensitatea antrenamentului, aceștia vor fi folosiți pentru construcția mușchilor, fără a fi stocați ca grăsime (sinteză proteică).

Weider Whey Aminos asigură necesarul de substanțe pentru creștere (aminoacizi). Proteina inițială nu este o proteină obișnuită, ci o proteină din zer cu înaltă valoare biologică. Folosind o metodă care să nu-i afecteze calitatea, proteina din zer a fost descompusă în peptide (aminoacizi grupați câte doi sau trei).

Datorită acestui procedeu, proprietățile naturale ale proteinei din zer sunt păstrate intacte, iar aminoacizii pot fi absorbiți foarte repede de mușchi. O tabletă conține 1.200 mg aminoacizi. Calitatea produselor noastre este PREMIUM!

Ambalaj: 300 tablete
Recomandarea profesioniștilor: Aminoacizii Whey Aminos de la Weider sunt recomandați în special în perioadele de dietă restrictivă, deoarece, de obicei, pentru a metaboliza proteinele din mâncare sunt necesari și carbohidrații. Fiind sub formă de peptide, aminoacizii din Whey Aminos pot fi absorbiți de corp și fără carbohidrați.

În plus, organismul poate optimiza absorbția anumitor nutrienți și, de aceea, aminoacizii grupați sub formă de peptide sunt asimilați mai repede decât cei individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Aminoacizi sub această formă sunt valoroși, de aceea sunt și atât de apreciați de sportivi în perioadele de slăbire.

Recomandări de folosire: 6 tablete imediat după antrenament; pentru a îmbogăți alimentația obișnuită, se pot lua 4 tablete cu 15 minute înainte de masă cu suficient lichid (mai ales în perioadele de dietă restrictivă).

Informații suplimentare
Brand

WEIDER

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Gama

Ingrediente

Ingrediente

95,6 g de zer hidrolizat proteic, apă, agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou proteine​​

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

per 100g Echilibru de aminoacizi la 100g proteină per 6 tablete
Energie 1549 kJ 149 kJ
365 kcal 35 kcal
Proteine 80 g 7,7 g
Carbohidrați 3,8 g 0,4 g
Grăsimi 3,4 g 0,3 g
Alanină 4,9 g
Arginină 2,6 g
Acid aspartic 10,6 g
Cisteină 2,4 g
Acid glutamic 16,8 g
Glicină 1,9 g
Histidină 1,8 g
Izoleucină 6,4 g
Leucină 10,5 g
Lizină 8,9 g
Metionină 2,1 g
Fenilalanină 3,3 g
Proline 6,8 g
Serină 4,4 g
Threonin 6,4 g
Tryptophan 1,4 g
Tyrosin 3,1 g
Valină 5,7 g
CERTIFICAT DE NOTIFICARE

CERTIFICAT DE NOTIFICARE

Whey Aminos

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whey Aminos 300 tablete”