Whey Aminos Pack Duo 2x300tablete PROMO

209,00 lei

Aminoacizii sunt cărămizile pentru construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a le descompune, de a desface proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari.

Stoc epuizat

Cod Produs: 552400 Categorie: Etichete: , , , , , , ,
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Whey Aminos Pack Duo – Aminoacizii sunt cărămizile pentru construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a le descompune, de a desface proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Însă în special după antrenament, dacă nu au fost îngerate proteine de mai mult timp, mușchii au nevoie de aminoacizi care să fie disponibili imediat.

Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari.

Stimulul pentru creșterea musculară vine numai după antrenamente intense cu greutăți (culturism). Antrenamentele grele cer nu numai carbohidrați, ci și aminoacizi pentru furnizarea de energie. Totuși, dacă Whey Aminos sunt furnizați în cantități care să fie în concordanță cu antrenamentul, aceștia vor fi folosiți pentru construcția mușchilor și nu stocați ca grăsime (sinteză proteică).

Cu Whey Aminos, nu va exista un deficit de substanțe pentru creștere (aminoacizi). Proteina inițială nu este o proteină obișnuită, ci o proteină din zer de înaltă valoare biologică. Folosind o metodă care să nu-i afecteze calitatea, proteina din zer a fost descompusă în peptide (aminoacizi grupați câte doi sau trei).

Prin acest procedeu, proprietățile naturale ale proteinei din zer sunt păstrate complet, iar aminoacizii pot fi absorbiți foarte repede de către mușchi. O tabletă conține 1.200 mg aminoacizi. Calitate PREMIUM!

Ambalaj: 300 tablete

Pachet: 2x 300 tablete

Recomandarea profesioniștilor: Whey Aminos sunt folositori în special în perioadele de dietă restrictivă, deoarece pentru a metaboliza proteinele din mâncare sunt necesari și carbohidrați. Aminoacizii din Whey Aminos sunt sub formă de peptide. Aceste peptide pot fi absorbite de corp fără carbohidrați.

În plus, organismul are însușirea de a optimiza absorbția anumitor nutrienți și, de aceea, aminoacizii grupați sub formă de peptide sunt asimilați mai repede decât cei individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Această formă de aminoacizi este cea mai valoroasă și este atât de apreciată de sportivi în perioadele de slăbire.

Recomandări pentru folosire: 6 tablete imediat după antrenament; pentru a îmbogăți alimentația obișnuită, a se lua 4 tablete cu 15 minute înainte de masă cu suficient lichid (mai ales în perioadele de dietă restrictivă).

Informații suplimentare
Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Gama

Brand
Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Per 100g Per 5 comprimate
Energie 1549 kJ/ 365 Kcal 149 kJ/ 35 kcal
Grasimi 3,4 g 0,3 g
 – din care saturate 2,6 g 0,2 g
Hidrati de carbon 3,8 g 0,4 g
 – din care zaharuri  3,8 g 0,4 g
Proteíne 80 g 7,7 g
 Sare 0,65 g 0,06 g
Profilul aminoacizilor per 100g de proteína
L-Alanina 4,9 g L-Arginina 2,6 g
Ácido L-Aspártico 10,6 g L-Cisteína  2,4 g
Ácido L-Glutámico 17,1 g L-Glicina 1,9 g
L-Histidina 1,8 g L-Isoleucina 6,4 g
L-Leucina 10,5 g L-Lisina 8,9 g
L-Metionina 2,1 g L-Fenilalanina 3,3 g
L-Prolina 6,8 g L-Serina 4,4 g
 L-Treonina 6,4 g L-Triptófano 1,4 g
 L-Tirosina 3,1 g L-Valina  5,7 g
Ingrediente

Ingrediente

Ingrediente/100g: 95,6 g de zer hidrolizat proteic, apă, agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou proteine​​.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whey Aminos Pack Duo 2x300tablete PROMO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *