weider

40% Low Carb High Protein Bar 50g

7,20 lei

40% Low Carb High Protein Bar (50g) este un baton furnizează 20 grame de proteine și are un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi. Un baton înlocuiește o masă

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

40% Low Carb High Protein Bar 50g este un baton furnizează 20 grame de proteine și are un conținut scăzut de carbohidrați și grăsimi. Un baton înlocuiește o masă.

Ambalaj: baton 50 g

Mod de folosire: poate fi administrat înainte sau după antrenament, sau între mese.

În funcție de aromă, un baton poate conține numai 1 gram de carbohidrați NET. Batoanele obițnuite conțin cel puțin 40 g carbohidrați NET. Carbohidrații net sunt carbohidrații care pot ridica nivelul zahărului din sânge – de exemplu, zahărul. În faza de definire, cu cât sunt mai puțini carbohidrați net cu atât mai bine.

Proteina din lapte continuță în baton furnizează aminoacizi timp îndelungat, ceea ce este important în special în fazele de slăbire.
Izolatul proteic din soia susține procesul de definire. Spre deosebire de concentratul din soia, izolatul are un conținut extrem de scăzut de carbohidrați și grăsimi.

Mai mult, studiile arată că izolatul proteic din soia poate avea un efect favorabil asupra musculaturii în timpul definirii.

Ingrediente

Ingrediente

18% glazură de ciocolată cu lapte de maltitol (maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă), colagenul, de umplere: polidextroză, proteine din lapte, proteine din soia, agent de umectare: glicerol, proteine din lapte, oligofructoza, 2,7% alune, 1,8 % caramel Photo (lapte condensat îndulcit, sirop de glucoză, ulei vegetal, sirop caramelizat, zaharoza, emulgator: mono și digliceride ale acizilor grași, sare, arome), aromă, emulgator: lecitină de soia, indulcitori: sucraloza; consumul excesiv poate avea efect laxativ; conține lactoză; poate conține urme de nuci, alune; conțin gluten.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

per 100g per 50 g
Energie 1348 kJ 674 kJ
322 kcal 161 kcal
Proteine 40,4 g 20,2 g
Carbohidrați 20,3 g 10,1 g
– din care polioli 16,3 g 8,1 g
– din care zaharuri 3,5 g 1,7 g
Grăsimi 9 g 4,5 g
– din grăsimi saturate 4,7 g 2,3 g
Sodiu 0,3 g 0,1 g
Fibre 12,2 g 6,1 g
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „40% Low Carb High Protein Bar 50g”