weider

Double Pro Bar 100g

13,20 lei

Weider Double Pro Bar (100g) – Senzația Gustului! Unul dintre cele mai gustoase batoane proteice de la Weider. Un baton are concentrația proteică de 28%. Este format din două straturi cu arome diferite. Un baton înlocuiește o masă.

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider Double Pro Bar 100g – Senzația Gustului! Unul dintre cele mai gustoase batoane proteice de la Weider. Un baton are concentrația proteică de 28%. Este format din două straturi cu arome diferite. Un baton înlocuiește o masă.

Ambalaj: 100 g

Mod de folosire: un baton după antrenament sau ca o gustare după-amiaza.

NU conține grăsimi trans!

Ce sunt acizii grasi trans? Uleiurile vegetale care au fost convertite (hidrogenate) în grăsime solidă (margarină). Aceste tip de grăsimi sunt folosite de procesatorii de alimente și fast food-uri pentru că sunt ieftine, au perioadă de garanție lungă și face alimentele mai cremoase sau mai crocante. Studii recente arată că pot provoca următoarele efecte: creșterea nivelului de grăsime de pe abdomen, blocarea arterelor, cancer, diabet.

Informații suplimentare
Aroma

,

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Gama

Brand

Ingrediente

Ingrediente

proteine ​​din lapte, sirop de glucoză, cuvertură de ciocolată albă (zahăr, lapte praf integral, unt de cacao, emulgator: lecitină de soia, vanilie), sirop de fructoză, dextroză, ulei vegetal, chipsuri de orez, grâu, praf de iaurt, hidrolizat de colagen, arome, acid citric, sare, ou alb, colorat: Azorubina, Azorubina: poate afecta activitatea copiilor și atenția acestora; poate conține urme de nuci și alune; conține lactoză.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

per 100g per 50g
Energie 1746 kJ 873 kJ
414 kcal 207 kcal
Proteine 28 g 14 g
Carbohidrați 49 g 24,5 g
Grăsimi 11,7 g 5,8 g