CREATINE STRONG MATRIX 7

85,00 lei

CREATINE STRONG MATRIX 7 –fiecare capsula a acestui produs unic, creat in colaborare cu oamenii de stiinta de la Olimp si Pudzian- contine 7 dintre cele mai active forme de creatina- amide, esteri si chelati- si nu contine mai putin activa creatina monohidrat.

Stoc epuizat

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

CREATINE STRONG MATRIX 7

CREATINE STRONG MATRIX 7 – fiecare capsula a acestui produs unic, creat in colaborare cu oamenii de stiinta de la Olimp si Pudzian- contine 7 dintre cele mai active forme de creatina- amide, esteri si chelati- si nu contine mai putin activa creatina monohidrat.

Produsul asigura accesul rapid la creatina super activa pentru producerea ATP-ului si o actiune pe termen lung a nivelului sau ridicat in celulele musculare, ceea ce garanteaza super cresteri ale greutatii si fortei.

Malatul, alfa ketoglutaratul, piruvatul si citratul folositi la producerea amidelor de creatina din produsul CREATINE STRONG MATRIX 7 impiedica transformarea creatinei in creatina inactiva, si colaboreaza cu creatina in producerea ATP la nivelul raspandirii acestui compus in mitocondria celulelor musculare.

Aditional, malatul poate inlocui creatina in functiile sale ca un precursor alternative al ATP-ul active.

Orotatul este un precursor al RNA – un compus ce ajuta la anabolismul proteinelor in muschi la un nivel al procesului numit transfer.

Magneziul din chelatul de creatina CREATINE STRONG MATRIX 7 impiedica transformarea creatinei in creatina inactiva si este , de asemenea, utilizat de organism impreuna cu creatina pentru producerea de ATP. Ionii de magneziu raman ingrediente extrem de importante pentru moleculele de ATP si alti nucleotizi, responsabili pentru activitatea si puterea acestora. Acestia formeza structura si activitatea proteinelor musculare si impiedica activitatea enzimelor catabolice care distrug proteinele din muschi.

CREATINE STRONG MATRIX 7 este un depozit important de creatina, cuvantul “Strong” nu este doar un cuvant de oranament dar reflecta natura reala a acestui produs si dinamica actiunii sale.

Informații suplimentare
Cantitate

Prezentare

Brand
Ingrediente

Ingrediente

Magneziu creatina chelat, HCI ester etilic creatina, creatina malat, creatina alfa cetoglutarat, orotat creatina, Creatinpyruvat, Creatincitrat, umplere: microcristalina linie cristal celuloză, agent de separare: stearat de magneziu, capsula: gelatina.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

1 capsula 6 capsule Per 100g
MATRIX 7 STRONG BLEND 1223 mg 7338 mg 86,1 g
din care
Magnesium creatine chelate CREATINE MAGNA POWER™
Creatine malate
Creatine ethyl ester HCl
Creatine alpha ketoglutarate
Creatine orotate
Creatine pyruvate
Creatine citrate
Calorii 2,67 kJ / 1,6kcal 15,9 kJ / 3,8kcal 189kJ / 45,2kcal
Proteine 0,16g 0,96 g 11,3 g
Carbohidrati 0 g 0 g 0 g
Grasime 0 g 0 g 0g
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREATINE STRONG MATRIX 7”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *