olimp

CREATINE XPLODE 500g

116,00 lei

O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic.

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

OLIMP CREATINE XPLODE ™

OLIMP CREATINE XPLODE ™ – O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic. Creatine Xplode combina intr-un singur produs 6 dintre cele mai cunoscute si eficiente forme de creatina folosite in prezent pe piata suplimentelor pentru atleti. Ingredientele acestui produs sunt combinate in echilibru perfect pentru ca eliberarea moleculelor libere de creatina sa aiba loc imediat dupa consumarea produsului, satisfacand cerintele organismului in conditii de expunere la catabolism – dupa trezire si imediat dupa antrenament. Formele de creatina din acest produs contin malat, etil ester, alfa-ketoglutarat, piruvat, citrate si o adevarata comoara sub forma de creatina chelat de magneziu (Creatine Magna Power).

Folosirea acestor forme de creatina asigura mai mult decat realizarea celor mai diverisifcate cinetici ale eliberarii moleculelor libere de creatina, asigura o pierdere minima a substantei (in creatina inactiva) in conditii neprielnice ale tractului digestive. Este important ca dupa eliberarea moleculelor libere , metabolitii energetic I a creatinei (piruvat, malat sau alfaketoglutarat) devin parte a compusului in schimburile de energie (inclusive ciclul Krebs), contribuind direct la inaluturarea sentimentului de oboseala ce apare la atleti. Imbunatairea Creatine Explode cu taurina, ce poate eficientiza sinergetic cresterea volumului de exercitii precum si corectitudinea acestora, contribuie la imbunatirea performantei sportive si diminueaza perioada post-recuperatorie. Toate aceste calitati plaseaza cel mai nou produs Olimp in randul liderilor suplimentelor pe baza de creatina cu un singur ingredient.

Cui ii este recomandat acest produs?

Creatine Xplode este recomandat persoanelor care desfasoara activitati sportive indifferent de nivelul lor. Acest supliment inovativ va contribui la imbunatirea semnificativa a performantei si la redudecerea perioadei post –recuperatorii. Creatina Xplode este efficient si pentru cei activi datorita indatoririlor sau slujbelor . Amestecul celor 6 tipuri de cretina din acest produs va va conferi energia si rezistenta necesara unei zile active.
Ce produse pot fi utilizate cu Creatine Xplode?
Pentru dezvoltarea masei muscular produsul trebuie combinat cu Carbonox, supliment pe baza de carbohidrati, precum si cu suplimente pe baza proteine precum Mega Strong Protein sau Whey Protein Complex 100%.
Cea mai buna alegere a unui supliment, pentru eficienta antrenamentului, este AAKG 7500 Extreme Shot si BCAA Xplode (care se consuma dupa antrenament).
O combinative perfecta, cu effect anti-catabolic, este Glutamine Xplode si HMB Mega Caps, administrate inainte si dupa antrenamente.

Administrare

1 portie pe zi – inainte de micul dejun sau dupa antrenament. Se adauga 1 portie (5g de lingurita pulbere) la 125ml de apa. A se consuma direct dupa preparare.
Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Aroma

, ,

Cantitate

Prezentare

Ingrediente

Ingrediente

73,4% MATRIX 6 STRONG BLEND (creatina malat, creatina etil ester HCI, magneziu creatina chelat CREATINE MAGNA POWER, ketoglutarat creatina alfa, creatina piruvat, creatina citrat), agenti de ingrosare – guma arabica, guma xantan, sodiu celuloza carboxi metic, 10% taurina, arome, indulcitori – acesulfam K, sucraloza, ciclamati, culori: beta-caroten, carmin, riboflavina (arome portocale).

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Informații nutriționale

Valoare nutritiva
1 portie (5g) per 100g
Calorii 0 kcal / 0 kJ 0 kcal / 0 kJ
Proteine 0 g 0 g
Carbohidrati 0 g 0 g
Grasimi 0 g 0 g
MATRIX 6 STRONG BLEND 3670 mg 73,4 g
din care:
Magneziu creatina chelat CREATINE MAGNA POWER®
Creatina malat [TRCRM]
Creatina etil ester HCl
Creatina alfa ketoglutarata [CAKG]
Creatina piruvat [CREAPURE™]
Creatina citrat
Taurina 500 mg 10 g
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CREATINE XPLODE 500g”