olimp

DEXTREX JUICE

31,00 lei

OLIMP DEXTREX JUICE este un complex bine conceput de dextroză de calitate farmaceutică, taurină micronizată și o cantitate considerabilă de magneziu. Întreaga formulă facilitează optimizarea activității creatinei, precum și altor beneficii. Adăugarea creatinei la o dietă poate, de exemplu, să crească ritmul de regenerare a ATP în celulele musculare. Facilitează creșterea forței, cât și a masei musculare.

Când utilizați OLIMP DEXTREX JUICE, puteți fi sigur că obțineți efectele sale optime.

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

De ce OLIMP DEXTREX JUICE?

OLIMP DEXTREX JUICE este un complex bine conceput de dextroză de calitate farmaceutică, taurină micronizată și o cantitate considerabilă de magneziu. Întreaga formulă facilitează optimizarea activității creatinei, precum și altor beneficii.

Adăugarea creatinei la o dietă poate, de exemplu, să crească ritmul de regenerare a ATP în celulele musculare. Facilitează creșterea forței, cât și a masei musculare.

Când utilizați OLIMP DEXTREX JUICE, puteți fi sigur că obțineți efectele sale optime.

Compuși OLIMP DEXTREX JUICE

– Dextroza de calitate farmaceutică inclusă în Dextrex Juice® facilitează reaprovizionarea rapidă a glicogenului muscular. Stimulează producerea unuia dintre cei mai hormoni anabolizanți ai organismului uman – insulina.

– Taurina – în ciuda faptului că nu are proprietăți musculare – are un impact profund asupra ritmului creșterii musculare, atât prin efectul său de susținere, cât și prin cel protector (anti-catabolic). În plus, crește transportul creatinei în celulele țintă. De asemenea, sprijină în mod activ buna funcționare a sistemului circulator.

– Magneziul, inclus în mod intenționat în Dextrex Juice®, permite creatinei să își îndeplinească funcția – susținând producția de ATP în celulele musculare. Lipsa disponibilității magneziului este un factor limitator pentru viteza producerii ATP de creatină. Fără ea, creatina nu poate fi pe deplin eficientă!

Aromele din mere, lămâie și portocale, care fac suplimentarea Dextrex Juice® nu numai avantajoasă (așa cum este prezentată mai sus), ci și plăcută!

Care este modul recomandat de a încorpora OLIMP DEXTREX JUICE în programul dvs. de suplimente?

1. Ca transportor de creatină – dizolvați o porție de Dextrex Juice® (aproximativ 40 g – 65 unități = 2 linguri sau 4 linguri de linguriță) în 250 ml de apă. Se dizolvă o soluție pre-determinată de creatină.

2. Dextrex Juice® poate fi utilizat ca aditiv pentru suplimente sau ca un preparat autonom pentru carbohidrați pentru reaprovizionarea resurselor de glicogen. Trebuie utilizat în doză de 20-60 g pe porție, de preferință după o sesiune de antrenament; în timpul unei astfel de perioade post-antrenament vă recomandăm să luați împreună cu un preparat cu proteină mare, de ex. Proteina din zer 100%.S

Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Aroma

, ,

Cantitate

Prezentare

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Valoarea nutriției
cu 100 g
per porție (20 g)
per porție  (40 g + 250 ml apă)
per porție  (60 g)
calorii
1555 kJ / 372 kcal 311 kJ / 74,4 kcal 622 kJ / 148,8 kcal 933 kJ / 223,2 kcal
Proteină
0 g 0 g 0 g 0 g
Carbohidrați
93,0 g 18,6 g 37,2 g 55,8 g
din care zaharuri
93,0 g 18,6 g 37,2 g 55,8 g
Gras 0 g 0 g 0 g 0 g
din care saturate
0 g 0 g 0 g 0 g
Fibră
0 g 0 g 0 g 0 g
Sodiu
0 g 0 g 0 g 0 g
Taurina 5 g 1 g 2 g 3 g
Magneziu
187 mg 37,4 mg 75 mg (20% RDA *) 112,2 mg (29,9% RDA *)

*% DZR-  Doza zilnica recomandata.

Ingrediente

Ingrediente

93% dextroza, 5% taurina, corectori de aciditate – acid malic, acid citric; arome, oxid de magneziu 0,3%, culori: riboflavina, beta-caroten (aroma de portocale), E133.