weider

Nuevo Nitro Energy Drink

107,00 lei

Nuevo Nitro Energy Drink. Izotonic 3.0.

O nouă băutură izotonică care extinde gama de produse Victory Endurance, noua băutură Nitro Energy Drink.

Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea sportivului, conține extracte de plante care favorizează efortul fizic.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Nuevo Nitro Energy Drink. Izotonic 3.0.

O nouă băutură izotonică care extinde gama de produse Victory Endurance, noua băutură Nitro Energy Drink.

Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea sportivului; conține extracte de plante care favorizează efortul fizic.

Noua băutură energetică Nuevo Nitro permite sportivului să profite de efectele benefice ale fiecăruia dintre ingredientele sale din aceeași băutură.

– Pe de o parte, asigura contribuția necesară a electroliților și absorbția rapidă a energiei; care va facilita hidratarea în același timp * (1) .

– Contribuția aminoacizilor ramificați va servi la repararea structurii musculare. Aceasta va fi favorizată și de efectele benefice ale polifenolilor* (2); o vasodilatație mai mare și o mai bună oxigenare a mușchilor vă vor ajuta atunci când vă aflați în eforturi depline.

Ingredientele sale active, precum Cluster Dextrim®, un carbohidrat îmbunătățit aparținând grupului ciclodextrină, mai solubil în contact cu apa, mai ușor digerabil și mai rapid utilizabil de sistemul digestiv, permite în același timp că furnizează energie fară problemele cu amidonul gastric.

Nuevo Nitro Energy Drink crește aportul de oxigen

VinitroxTM și Oxystorm® sunt combinații de extracte naturale obținute din struguri și mere care asigură polifenoli și spanac roșu, care este un precursor al oxidului nitric* (3). Acesta este responsabil de vasodilatația arterială care îmbunătățește sosirea fluxului de sânge către mușchii implicați în antrenament.
Aceste ingrediente ale noului Nitro Energy vor crește aportul de oxigen la nivelul fibrelor musculare, lucru pe care îl vei aprecia în momentele cu cea mai mare intensitate.

Referințe

Numeroase studii au susținut proprietățile biologice ale polifenolilor pentru efectele lor antioxidante cu efecte vasodilatatoare, vasoprotectoare, anti-aterosclerotice și antiinflamatorii, printre altele.

Proprietățile benefice ale polifenolilor la nivel cardiovascular. Nutrición Hospitalaria versiunea tipărită ISSN 0212-1611, vol.27 .2012

* (1) Consensul privind băuturile pentru sportiv, compoziția și instrucțiunile de înlocuire a fluidelor. Document FEMEDE Federația Spaniolă de Medicină Sportivă

* (2) Polifenoli, compuși de origine naturală cu efecte sănătoase asupra sistemului cardiovascular. Departamentul de Farmacologie, Universitatea Complutense și Institutul de Cercetare în Științele Alimentelor, Madrid.

* (3) Presiunile microvasculare ale oxigenului în mușchi cuprind diferite tipuri de fibre: Impactul suplimentării dietetice cu nitrați. Fergusson et col. Pubmed 2014.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE la 100 gr
Energie 1378 kJ / 324 Kcal
Grăsime 0 gr
Carbohidrati 74 gr
Zahăr 15 gr
Proteine ​​6,9 ​​gr
Fibră 0 gr
Sare 2 gr
Potasiu 1149 mg (57% *)
Fosfor 911 mg (130% *)
Magneziu 203 mg (54% *)
Sodiu 788 mg
Calciu 101 mg
Cluster Dextrim® 31 gr
L-Leucine 5000 mg
Iso Leucine 2500 mg
Extract de sfeclă 714 mg
Oxystorm® 714 mg
VinitroxTM 429 mg

*% Valori de referință pentru substanțe nutritive

INGREDIENTE

INGREDIENTE

31,4% polimeri de glucoză (Cluster Dextrin®), maltodextrină, fructoză, 10% BCAA’s (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), acidifiant: acid citric; fosfati de potasiu, aroma (aroma de portocala), clorura de sodiu, dicitrat de trimagnesiu, 0,7% extract de sfeclă (Beta Vulgaris), 0,7% extract de grâu inca (Amaranthus Hypochondriacus – Oxystorm®), 0,4% Merele (Malus domestica) și extractul de struguri (Vitis vinifera) (Vinitrox ™) (dioxid de sulf / sulfiți), îndulcitori: sucraloză, acesulfam K. Poate conține urme de lapte, lactoză, soia, gluten, ou și pește.