weider

Speed Booster 50 tablete

38,00 lei

Weider Speed Booster – Energie rapidă pentru antrenamente intense. Speedbooster este o combinație de 30% cafeină cu efect imediat și 70% extract de guarană cu eliberare lentă.

Stoc epuizat

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider Speed Booster – Energie rapidă pentru antrenamente intense. Speedbooster este o combinație de 30% cafeină cu efect imediat și 70% extract de guarană cu eliberare lentă.

Ambalaj: flacon cu 50 tablete

Recomandări de folosire: circa 5 tablete sau mai mult pentru o greutate corporală mai mare, cu 10-20 minute înainte de antrenament.

Precauții: dacă se administrează seara, poate cauza insomnie.

Energia este forța conducătoare în toate activitățile noastre. Sportivii, în mod deosebit, au nevoie de mai multă energie. Speedbooster este o combinație de 30% cafeină cu efect imediat și 70% extract de guarană cu eliberare lentă. Aceasta permite o eliberare treptată timp de două ore.

Cafeina este o substanță biologic activă care se găsește în multe alimente. Cantități deosebit de mari de cafeină se găsesc în guarana; aproximativ de trei ori mai multă decât în cafea. De altfel, guarana nu conține substanțe care să-i blocheze efectele, așa cum este în cazul cafelei, a ceaiului sau băuturilor de tip cola.

Guarana a fost selecționată de Weider Research Group ca sursă energetică. Aceasta stimulează sistemul nervos, crește performanțele și este mult mai bine tolerată de stomac decât, de exemplu, cafeaua. Influența pozitivă asupra forței și asupra rezistenței predomină, permițând antrenamente mai intense.

Informații suplimentare
Brand

WEIDER

Cantitate

Prezentare

Gama

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Informații nutriționale per 100g per 5 tablete
Energie 1562 kJ 117 kJ
368 kcal 28 kcal
Proteine 1,5 g < 0,1 g
Carbohidrați 92 g 6,9 g
– din care polioli 9,8 g 0,74 g
Grăsimi 1 g < 0,1 g
Guarana 12300 mg 925 mg
din care cafeină 1200 mg 90 mg
Ingrediente

Ingrediente

fructoză, glucoză, extract Guarana pudră, îndulcitori: sorbitol; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, stearat de magneziu, aromă, acid citric.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Speed Booster 50 tablete”