weider

STORM PRE-TRAINING 300g

104,00 lei

  • Formule îmbunătățite cu ingrediente de ultimă oră
  • Cu vasodilatator și ingrediente adaptogene
  • Noua aromă de limonada cu zmeură

Stoc epuizat

Want to be notified when this product is back in stock?

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

STORM PRE-TRAINING 300g

  • Formule îmbunătățite cu ingrediente de ultimă oră
  • Cu vasodilatator și ingrediente adaptogene
  • Noua aromă de limonada cu zmeură

PRE-TRAINING STORM este noua formulă marca Victory Endurance pentru antrenamentul de rezistență , concepută perfect pentru a spori performanța atât în ​​formare cât și în competiție.

Combină ingredientele cheie ale formulării actuale, cum ar fi izomaltuloza și cafeina; cu ingrediente de ultimă oră, cum ar fi Amaranthus, o sursă dovedită de nitrat ridicat și Ashwagandha, o plantă tradițională din India utilizată pentru combaterea stresului. Această combinație oferă un pre-antrenament complet destinat să acopere, mai mult ca niciodată, nevoile energetice specifice ale atleților de anduranță.

Cum funcționează ingredientele studiate?

• Oxystorm®: este un compus extras din planta amaranthus, una dintre cele mai mari surse naturale de nitrați. Nitrații au un efect vasodilatator care susține oxigenarea musculară în timpul activității fizice atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea.

• KSM-66 ™ (Ashwagandha): un extract patentat, testat clinic dintr-o plantă indiană tradițională, cu o puritate ridicată și o mare putere. Studiile au arătat cum KSM-66 îmbunătățește rezistența și consumul maxim de oxigen.

• Palatinoză ™ (marcă de izomaltoză): Un tip de carbohidrat cu indice glicemic scăzut (GI) care asigură o aprovizionare pe termen lung cu energie.

• Cofeina: Fiecare portie asigura 120 mg de cofeina. Cofeina este un ingredient care stimulează sistemul nervos central, îmbunătățind concentrația. Acționează metabolismul grăsimilor, care facilitează utilizarea lor ca energie, economisind astfel glicogenul muscular și îmbunătățind performanța. Cofeina îmbunătățește și contracția musculară.

• Beta alanină: Aminoacidul implicat în neutralizarea acidului lactic care ajută la întârzierea oboselii musculare și, astfel, la creșterea performanței fizice.

• Arginina, Ornitina și Citrulina: acești aminoacizi sunt precursori ai oxidului de azot (NO), un gaz responsabil pentru vasodilatare, care îmbunătățește circulația sângelui în mușchii implicați în antrenament.

• BCAA și glutamina: dacă sunt luate înainte de antrenament, acești aminoacizi pot intra în ciclurile energetice, ajutând organismul să le utilizeze ca energie și să întârzie folosirea glicogenului muscular și, prin urmare, să mențină oboseala.

• Taurina: un aminoacid abundent în masa musculară, care acționează ca un „imitator” al insulinei. Taurina ajută transportul apei și nutrienților în interiorul celulelor. În plus, prelungește efectul cofeinei.

• Cu electroliți, vitamine și minerale: Acestea sunt esențiale în întârzierea deshidratării și în îmbunătățirea performanței.

Informații suplimentare
Brand

WEIDER

Gama

Aroma

Ingrediente

Ingrediente

Oxystorm, KSM-66 ™ (Ashwagandha), Palatinoză ™ (marcă de izomaltoză), Cofeina, Beta alanină, Arginina, Ornitina și Citrulina, BCAA și glutamina, Taurina, Cu electroliți, vitamine și minerale

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

pe portie 15 g
Energie 217 kJ / 51 kcal
Grasime 0 g
– din care saturati. acizi grași 0 g
Carbohidrați 6 g
din care zahar 3,2 g
Proteină 6,6 g
Sare 0,2 g
Acid ascorbic 20 mg (25% / *)
Tiamina 0,28 mg (25% / *)
niacina 4 mg (25% / *)
Vitamina B6 0,35 mg (25% / *)
Vitamina B12 0,63 pg (25% / *)
Clorură 194 mg (24% *)
Calciu 215 mg (27% *)
Fosfor 92 mg (13% *)
L-arginina alfa-ketoglutarat 1386 mg
L-glutamină 1000 mg
BCAA (L-Leucină, L-Isoleucină, L-Valină) 980 mg
Beta-alanina 800 mg
L-Ornitină HCL 500 mg
Taurina 500 mg
L-citrulină malat 500 mg
Oxystorm® 500 mg
KSM-66® 200 mg
Cofeină 120 mg
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „STORM PRE-TRAINING 300g”