olimp

Flex Power 504g

130,00 lei

Acest produs este dedicat celor care prețuiesc un stil de viață activ, intens și isi doresc articulații sănătoase.
Datorită selecției ingredientelor active de cea mai înaltă calitate, a cercetărilor și a numeroaselor teste de laborator, Flex Power va satisface chiar și cei mai exigenți consumatori.

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Acest produs este dedicat celor care prețuiesc un stil de viață activ, intens și isi doresc articulații sănătoase.
Datorită selecției ingredientelor active de cea mai înaltă calitate, a cercetărilor și a numeroaselor teste de laborator, Flex Power va satisface chiar și cei mai exigenți consumatori.

Acest supliment contribuie la buna funcționare a cartilajului articular.
Aceasta duce la o recuperare mai rapidă după leziuni, contuzii sau chiar operații.
Acționează ca un scut care vă protejează articulațiile, cartilajul și ligamentele.
Cel mai bun atuu al Flex Power este faptul ca este un produs de cea mai ridicata calitate. Componentele active standardizate, combinația unică de substanțe active și gustul delicios vor satisface pe toți cei care aleg acest produs.
Fiecare lot de Flex Power este testat impotriva contaminarilor microbiologice și fizico-chimice în conformitate cu reglementările în vigoare. Un produs care nu respectă standardele noastre nu părăseste linia noastră de producție.

Protejați-vă sănătatea cu un aliat de încredere.
Încredeți-vă in cei 25 de ani de experiență a profesioniștilor noștri, care, la fel ca dumneavoastră, vă prețuiesc sănătatea, bunăstarea și stilul de viață activ.

Ingrediente:

Power Kolagen Formula:
Compoziția celor două forme de tip I și tip II ale unui colagen hidrolizat susține reconstrucția completă a articulațiilor, capsulelor articulare, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor și țesutului osos.

Formula de regenerare:
Metilsulfonilmetan (MSM): afectează in mod pozitiv procesele de regenerare ale țesutului epitelial, țesutului muscular conjunctiv, cartilajul și intensifica regenerarea osoasa. De asemenea, reduce simptomele inflamației.

Vitamina și ambalajul mineral:
– Calciu
– Vitamina D3
– Magneziu
– Vitamina C PureWay-C®
– Acid hialuronic
– Extract de boswellia serrata

Fiecare dintre aceste componente este esențială pentru menținerea funcționării corecte a cartilajului, iar în cazul în care oricare dintre ele lipseste din dietă, acesta va deveni un factor care limitează echilibrul biomecanic al cartilajului. Este benefic să se furnizeze toate aceste ingrediente în același timp, folosind sinergiile acțiunii lor. Acest lucru este de o importanță deosebită pentru cei care își suprasolicita sistemul locomotor, incluzând în primul rând persoanele active din punct de vedere fizic și, în special, cei care iau parte la sporturile de anduranță, atât profesional, cât și ca hobby.

Ingrediente

Ingrediente

69% colagen hidrolizat de tip I, regulatori de aciditate – acid malic, citrat de sodiu; 5,2% metilsulfonilmetan (MSM), arome, 3,5% sulfat de glucozamină 2 KCI (din crustacee), agent antiaglomerant – dioxid de siliciu; 2,1% carbonat de calciu, 1,7% hidrolizat de colagen de tip II, 1,0% sulfat de condroitină, 0,83% acid L-ascorbic microîncapsulat (PureWay-C®) – vit. C, 0,69% extract de rășină Boswellia serrata, 0,66% oxid de magneziu, îndulcitori – acesulfam K, sucraloză; 0,14% hialuronat de sodiu, 0,04% colecalciferol – vit. D3, culori: caroten (A), carmină (B), riboflavină (C), E 150c (D), E 150d E, E 133 F, albastru V (G) clorofili și clorofiline (I), curcumină (J), antociani (K), extract de boia (L), betanină (M), carbon vegetal (N).(A) – (Z) – în funcție de aroma produsului pentru ingredientele utilizate, a se vedea simbolurile (A-Z) în afară de data de durabilitate minimă (cel mai bun înainte).

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Per 1 portion 14,4 g
Colagen hidrolizat de tip I 10 000mg
Colagen hidrolizat de tip II 250 mg
Metilsulfonilmetan (MSM) 750 mg
Sulfat de glucozamina 2 KCl
din care: glucozamina
500 mg
295 mg
sulfat de condroitină
din care: condroitina
150 mg
135 mg
Vitamina C (PureWay-C®) 108 mg (135%*)
Calciu 120 mg (15%*)
extract de rășină Boswellia serrata
din care: acid boswellic (60%)
100 mg
60 mg
Magneziu 57 mg (15%*)
Acid hialuronic 20 mg
Vitamina D3 15 µg (300%*)
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Flex Power 504g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *