real-pharm

Real Pharm Joint Flex 400g

75,00 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , ,
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Real Pharm Joint Flex 400g este un supliment alimentar de primă clasă, o parte a suplimentelor unice Health Series de Real Pharm.

Produsul este o compoziție minuțios ale blocurilor de construcție de bază – glucozamină, condroitină, metilsulfonilmetan (MSM), extract de Boswellia serrata și acid hialuronic – care garantează producerea de efecte dezirabile.

Joint Flex este un supliment dietetic în pudră, conceput atât pentru sportivi profesioniști, cât și pentru amatori. Suplimentul dietetic Joint Flex este un produs de înaltă calitate care completează dieta sportivilor cu extract de Boswellia serrata, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, MSM și acid hialuronic și multe altele.

Aceste componente susțin sistemul musculo-scheletic – ajută la producerea de colagen și afectează pozitiv menținerea stării corespunzătoare a articulațiilor. Vitamina C susține producerea de colagen și afectează pozitiv sistemul imunitar.

Produsul nostru a fost creat pentru clienții expuși la o activitate fizică intensă, leziuni sau probleme degenerative. Proteina de colagen este componenta principală a tendoanelor și este responsabilă pentru elasticitatea pielii. Glucozamina conținută în Joint Flex conține semnificativ procesele catabolice din cartilajul articulațiilor și ia parte la crearea lichidului sinovial. În ceea ce privește L-prolina și condroitina, acestea sunt blocurile responsabile de regenerarea țesutului conjunctiv, protejând astfel cartilajul împotriva degenerescenței.

MSM în sine este responsabil pentru crearea fibrelor de colagen, iar acidul hialuronic este considerat ingredientul de bază al masei intercelulare din lichidul sinovial al cartilajului. Toate acestea sunt susținute de adăugarea de vitamina C, care este esențială în procesul enzimatic.

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

Scopul Joint Flex este de a proteja și regenera țesutul conjunctiv – articulații, cartilaj, tendoane, capsule articulare și țesut osos. Prin urmare, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor, le protejează împotriva pagubelor, reduce durerea și, de asemenea, previne decalcifierea oaselor.

Produsul a fost creat pentru clienții expuși la o activitate fizică intensă, leziuni sau probleme degenerative.

DOZARE

Luați o porție (20 g) de produs o dată pe zi. Nu depășiți doza maximă de 1 porție pe zi.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

INGREDIENTE ACTIVE 1 portie (20g)               ZDS%

Proteine ​​de colagen

17 g

Acid hialuronic

20 mg

Metilsulfonilmetan (MSM)

1000 mg

Sulfat de condroitină

150 mg

Sulfat de glucozamină

300 mg
Extract de Boswellia serrata standardizat la 60% acid boswellic 200 mg

L-prolină

500 mg

Vitamina C

80 mg 100%
Calciu 240 mg 30%
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Real Pharm Joint Flex 400g”