weider

Premium Night X 450g

120,00 lei

PRET FINAL!!!!

EXP 03.2019

Cheia pentru recuperarea de noapte

 • Ingredient combinat conceput pentru înainte de somn
 • Îmbunătățește recuperarea.
 • Formula cea mai nouă.
Golește
Cod Produs: 1c78f6183918 Categorie: Etichete: , , , , ,
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Premium Night X 450g – Cheia pentru recuperarea de noapte

 • Ingredient combinat conceput pentru înainte de somn
 • Îmbunătățește recuperarea.
 • Formula cea mai nouă.

În timpul somnului corpul nostru completează funcții cognitive și fiziologice importante, mai ales în cazul sportivilor. Relaxarea de noapte este la fel de relevantă ca orice sesiune de antrenament deoarece, în timpul somnului, musculatura crește, asimilează stimulii de antrenament și produce adaptările pe care le căutați în fiecare repetare și serie pe care o faceți în sala de gimnastică.

Felul de viață agitat de astăzi, munca în schimburi, utilizarea dispozitivelor electronice și, în cele din urmă, orice interferență în ciclurile de somn-trezire, pot schimba somnul de noapte și pot avea un impact negativ asupra rezultatelor. Tulburările de somn au fost asociate cu perturbări endocrine, cu abilități cognitive scăzute și modificări ale funcției metabolice, ca o reglare mai lentă a glucozei. Nu este neobișnuit ca sportivii, mai ales atunci când fac o instruire intensă, să aibă probleme să se odihnească și că performanțele lor, capacitatea de formare în chiar sănătatea lor pot fi afectate. În Weider suntem atât de concentrați încât vă ajutăm să vă atingeți obiectivele pe care le-am proiectat pentru a vă ajuta să vă odihniți și să vă îndepliniți la maxim potențialul.

Ingrediente cheie în Weider Premium Night X:

 • Acid gama-aminobutiric: neurotransmițător cunoscut și ca GABA care favorizează relaxarea. Este folosit pentru a favoriza somnul și pentru a promova o producție naturală optimă a hormonului de creștere.
 • KSM66: cea mai mare concentrație și puritatea rădăcină Ashwagandha.
 • Adaptogen care ajută organismul să se adapteze la instruiri și contribuie la sentimentul de wellness. În plus, poate modula activitatea receptorilor GABA.
 • L-Glicină: aminoacid non-esențial care funcționează ca un neurotransmițător și favorizează relaxarea și senzația subiectivă de a avea o odihnă bună.
 • L-triptofan și 5-hidroxitriptofan: aminoacid care, o dată în creier, favorizează producția naturală de serotonină, substanță legată de sentimentul de fericire.
 • Dextrină rezistentă: Carbohidrații ușurează intrarea în creier a triptofanului. Dextrina rezistentă este absorbită încet, fără a produce vârfuri de glucoză din sânge.
 • Magneziu: minerale esențiale pentru funcționarea sistemului nervos. Aportul corect de magneziu garantează un somn sănătos.
 • Colina: ajuta la metabolizarea adecvata a grasimilor.
 • L-Theanine: aminoacid conținut în ceai, cu capacitatea de a favoriza senzația de bunăstare și pace.
 • Zinc: stimulează sistemul hormonal și imunitar și producția de testosteron.
 • Vitamina B5: implicată în metabolismul acizilor grași, aminoacizilor, hormonilor steroizi etc.
Informații suplimentare
Aroma

Cantitate

Prezentare

Gama

Brand

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

per serving**
Gamma-Aminobutyric Acid 3000 ml
L-Glycine 3000 mg
L-Carnitine Tartrate 1000 mg
L-Tryptophane 500 mg
5-Hydroxytryptophane (5-HTP) 200 mg
Ashwagandha Root Powder 200 mg
L-Theanine 200 mg
Choline 200 mg
Magnesium 112,5 mg (30%*)
Zinc 3 mg (30%*)
Pantothenic Acid 1,8 mg (30%*)
Ingrediente

Ingrediente

Acidul gama-aminobutiric, L-glicina, dextrina rezistentă, acidul: acidul citric; Bicarbonat de sodiu, tartrat de L-carnitină, L-triptofan, aromă naturală, bitartrat de colină, oxid de magneziu, agent anticorpi: dioxid de siliciu; 5-hidroxitriptofan, pulbere de roșu Ashwagandha, ulei de palmier, L-teanină, îndulcitori: Acesulfam K, sucraloză; Culoare: Carminuri; Citrat de zinc, calciu-D-pantotenat (acid pantotenic). Poate conține urme de lapte, lactoză, gluten, soia și ou.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Premium Night X 450g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *