weider

FAT BURNER 120cps

(O recenzie client)

57,00 lei

Fat Burner reprezintă excelența liniei Victory Endurance. Disponibil acum cu o formulă mai activă pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Combinația excelentă de ingrediente asigură un efect termogenic și lipotropic îndelungat, reducând totodată apetitul

Stoc epuizat

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

FAT BURNER – DUBLU EFECT! Termogenic și lipotropic.
– formulă nouă de la Victory
– efect termogenic maxim
– cel mai eficient „arzător”

Fat Burner reprezintă excelența liniei Victory. Disponibil acum cu o formulă mai activă pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite. Combinația excelentă de ingrediente asigură un efect termogenic și lipotropic îndelungat, reducând totodată apetitul.

Fat Burner este un supliment ideal pentru cei care doresc să piardă în greutate, fiind concentrat pe reducerea depozitelor de grăsime acumulate, nedorite. Cu ajutorul acestui produs vei arde mai multe calorii pe parcursul zilei, indiferent de activitatea fizică!

Mod de folosire: 3 capsule / masă; de preferință, la micul dejun sau la prânz.

Cantitate: 120 capsule

Informații suplimentare
Brand

WEIDER

Cantitate

Prezentare

Gama

Ingrediente

Ingrediente

L-carnitină (100% Carnipure): promovează utilizarea de grăsime corporală ca sursă de energie și facilitează reducerea depozitelor de grăsime;
Cromul are efect de reglementare asupra nivelul de insulină din corp, rezultând într-un apetit mai scăzut; ideal pentru a evita anxietatea prin luarea de zahăr.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru FAT BURNER 120cps

  1. Serban Paul

    Am început de o săptămână și eu, și prietena mea, simt o schimbare în centimetri, acum nu mai am acea jenă ca d port anumite haine… La noi funcționează, prietena mea chiar a ajuns sa manance mult mai puțin (ia capsulă cu aprox 30 min înainte de masa)

Adaugă o recenzie