weider

L-Carnitine Liquid 20 fiole

(3 recenzii de la clienți)

133,00 lei

Calea rapidă și simplă de a grăbi arderea grăsimii! Unul dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piață. Se absoarbe rapid și are o concentrație foarte mare. O fiolă conține 1.800 mg L-Carnitină.

Golește
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

L-Carnitine Liquid 20 fiole – Calea rapidă și simplă de a grăbi arderea grăsimii! Unul dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piață. Se absoarbe rapid și are o concentrație foarte mare. O fiolă conține 1.800 mg L-Carnitină.

Ambalaj: cutii cu 20 fiole (20 porţii).

Mod de folosire: o porţie (1 fiolă)/zi cu 45 minute înainte de antrenament. În zilele fără antrenament, a se administra dimineața sau când aveți o activitate fizică mai intensă.

L-Carnitina transportă grăsimea în mitocondrii (celulele musculare) pentru a fi transformată în grăsime. Din acest motiv, cele mai bune efecte se obțin împreună cu un antrenament cardio sau cu greutăți.

A se folosi în perioadele de slăbire împreună cu un regim alimentar adecvat.

Important! Pentru ca efectul antrenamentului să fie maxim, trebuie să va antrenați de cel puțin de trei ori pe săptămâna, cel puțin 30 minute / sesiune, la un ritm cardiac situat între 60 și 80% din capacitate. Cum se determină acest ritm cardiac maxim: din 220 se scade vârsta. Înmulțiți rezultatul cu 0,6 și 0,8 pentru a afla limitele între care trebuie să se situeze ritmul cardiac în timpul celor minim 30 minute de efort (alergare, aerobic, bandă, bicicletă, eliptic).

Dacă faceți efort în acest fel, obțineți așa-numitul „efect de antrenament” care înseamnă că organismul va continuă să ardă calorii încă circa 30 de minute în același ritm ca și când ați continua să depuneți efort. Rată metabolismului va reveni treptat la normal. Efectele pozitive ale acestui tip de efort sunt evidente și benefice pentru arderea grăsimii în exces.

Informații suplimentare
Brand

WEIDER

Aroma

,

Cantitate

Prezentare

Gama

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

 

Informații nutriționale per 25 ml % RDA
L-carnitine 1800 mg
Colina 82,5 mg

% RDA = Procent din doza zilnică recomandată

Recenzii (3)

3 recenzii pentru L-Carnitine Liquid 20 fiole

 1. Cristian Bugnar

  Un gust placut o concentratie excelenta ! Recomand tuturor chiar merita!!

 2. Laura Stoilescu

  Singurul fel de l carnitina lichida care chiar are un gust bun si nu evit sa il iau.

 3. balan iulian

  un produs de calitate

 4. Alexandru Radu

  Foarte ok la gust, si isi fac treaba. Transpiri enorm de mult. Recomand

Adaugă o recenzie