olimp

CHITOSAN+chrom 30 capsule

26,00 lei

Chitosan este o substanta de echilibru naturala alcatuita din fibre de chitina indepartate din carapacele crustaceelor (krili, crabi, creveti sau/si homari) si sunt tratate ca fibre alimentare destinate consumului in cazul reducerii in greutate la adulti, cu exceptia femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

OLIMP CHITOSAN – Chitosan este o substanta de echilibru naturala alcatuita din fibre de chitina indepartate din carapacele crustaceelor (krili, crabi, creveti sau/si homari) si sunt tratate ca fibre alimentare destinate consumului in cazul reducerii in greutate la adulti, cu exceptia femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Consumul de chitosan este destinat persoanelor care au o dieta necorespunzatoare , cu un continut bogat de grasime.

Chitosanul este un derivat al chitinei ce joaca in organism rolul de fibra alimentara. Se dizolva in mediul acidic din stomac, datorita caruia se formeaza un gel constituind o „capcana” pentru moleculele grase. De aceea este important ca ingerarea de chitosan sa fie asociata cu consumul unei cantitati mari de lichide- cel mai bine cu apa. O asemenea actiune duce la reducerea absorbitie moleculelor lipidice in intestine si in excretia crescuta a produselor insolubile de legare a fractiilor grase cu chitosan in excremente.

Administrare

1 capsula de 3 ori pe zi, a se lua cu aproximativ 20 de minute inainte de mesele principale.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Suplimentele alimentare nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru o alimentație variată și echilibrată.
Sunt recomandate: o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Cantitate

Prezentare

Ingrediente

Ingrediente

Chitosan, agent de umplutura sub forma de pulbere si celuloza microcristalina, agent antiaglomerant – stearat de magneziu, capsula gelatinoasa.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Valori nutritive 3 capsule
Chitosan (fibra alimentara) 1200 mg
Crom 100 µg (250%*)


*%DZR – doza zilnica recomandata.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CHITOSAN+chrom 30 capsule”