olimp

GREEN TEA 60 capsule

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

28,00 lei

OLIMP Ceai Verde – capsulele contin concentrat din extract de ceai verde (Camelia sinesis). Mii de ani frunzele arborilor de ceai au fost foliste ce un agent reductor pentru greutate, inatritor si agent terapeutic. Extractul din ceai verde reprezinta o sursa naturala de substante fitochimice bioactive- polifenoli (catehine, flavonoli si acid fenolic) si metilxantine ( cafeina, teofilina, teobromina).

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

OLIMP GREEN TEA – Ceai Verde capsule ce contin concentrat din extract de ceai verde (Camelia sinesis). Mii de ani frunzele arborilor de ceai au fost foliste ce un agent reductor pentru greutate, inatritor si agent terapeutic. Extractul din ceai verde reprezinta o sursa naturala de substante fitochimice bioactive- polifenoli (catehine, flavonoli si acid fenolic) si metilxantine ( cafeina, teofilina, teobromina).

In organismul uman catehinele regleaza activitatea multor enzime- printre alte activitati limiteaza activitatea anzimei COMT responsabila pentru descompunerea adrenalinei, care le confera activitate adrenomimetica moderata. Datorita actiunii adrenomimetice acestea intensifica descompunerea tesutului adipos. S-a demonstrat ca adrenomimeticile (precum catehinele) in combinatie cu cafeina si acidul folic (alte ingrediente naturale din extractul de ceai verde) intensifica termogeneza- arderea cu energie termala disipata, proces ce duce la utilizarea sporita a depozitelor de grasimi.

Catechinele reduc asimilarea ingrdientelor energetice din mancare- se leaga, formand complecsi stabili si inhiba activitatea enzimelor digestive. Flavonidele din ceai verde limiteaza tesutul adipos. Cafeina inhiba apetitul al carei efect este potentat si prelungit de catchinele adrenomimetice. In afara de scaderea greutatii, substantele active din extractul de ceai verde ofera o gama larga de efecte beneifce, care este asocat activitatea lor extraordinara de baleiaj a radicalilor liberi, depasin de 200 ori activitatea modelului antioxidant- tocoferol (vit E).

Studii stiintifice au dovedit ca substantele active din ceaiul verde are actiuni – anti aterosclerotice, antiinfectioase, antiinflamatorii, anti alergice, anti exudative (activitatea vitaminei P) si chimiopreventive- limiteaza riscul de cancer.

Produsul este recomandat in special pentru: persoane obeze si persoane cu tendinta spre ingrasare, care doresc sa reduca greutatea corporala si cu risul complicatiilor provocate de obezitate- ateroscleroza;- tuturor adultilor pentru prevenirea infectiilor tractului alimentar si a racelilor,- fumatorilor, persoanelor cu o dieta nenechilibrata- care nu se alimenteaza cu o cantitate corespunzatoare de fructe si legume proaspete, lucratorilor din industrie si locuitorilor centrelor industriale; persoanelor peste 40 de ani si mult mai in varsta, cand apararea naturala impotriva cancerului este redusa. Persoanelor cu cazuri de cancer in familie pentru protejarea impotriva bolilor maligne.

Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Cantitate

Prezentare

Ingrediente

Ingrediente

86% extract de ceai verde (Camellia sinensis), agent de încărcare – celuloză microcristalină, agent antiaglomerant – stearat de magneziu, capsule (gelatina, culoare: E 171).

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

  1 capsula
Extract de ceai verde (55% EGCG)
250 mg
din care: EGCG 137,5 mg
Polifenol 249 mg
Catechina 200 mg
Cafeina 4 mg
Recenzii (1)

1 recenzie pentru GREEN TEA 60 capsule

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Alina Radulescu

    Produse foarte bune, rezultate de excepție!
    Mulțumim!

Adaugă un comentariu