olimp

OLIMP MCT OIL 400 ml

52,00 lei

OLIMP MCT OIL ™ 400 ml este un complex de triglyceride de origine vegetala cu catena medie. Se gasesc in forma naturala in cantitate limitata iar in alimente principala lor sursa este uleiul de cacao.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

OLIMP MCT OIL ™ 400 ml este un complex de trigliceride de origine vegetala cu catena medie. Se gasesc in forma naturala in cantitate limitata iar in alimente principala lor sursa este uleiul de cacao.

Despre OLIMP MCT OIL ™ 400 ml

Grasimile MCT sunt complet metabolizate de ficat prin eliberarea de energie, fara a fi acumulate in organism sub forma de tesut adipos.

Proprietatile dietetice ale acizilor grasi MCT provin din faptul ca sunt absorbiti din tractul gastrointestinal in vena care transporta sangele de la organele digestive, si comparativ cu alti acizi grasi, nu este necesara lipaza sau trecerea prin fiere pentru digestia lor. Acizii grasi MCT sunt absorbiti in circulatia generala a sangelui foarte repede (similar glucozei), si pentru arderea lor este necesara o cantitate de oxigen de 2 ori mai mica decat in cazul altor acizi grasi.

Se caracterizeaza prin o energie de ardere de 2 ori mai mare (8.3 kcal/g) decat carbohidratii sau proteinele (4kcal/g), ceea ce duce la o termogeneza mai mare (crestere a temperaturii) a corpului.

Absorbtia extrem de rapida si transformarea uleiului MCT permite neutilizarea rezervelor de glicogen din muschi in timpul antrenamentelor. Mai mult, acizii MCT incetinesc motorul de migrare complex al organismului, prelungind timpul contactului alimentatiei cu mucoasa intestinala, ceea ce duce la o digestive mai buna a alimentelor.

Mai mult, s-a demonstrat influenta uleiului MCT in absorbtia vitaminei E, calciului si magneziului. Uleiul MCT nu creste nivelul total de colesterol in sange, dar reglementeaza distribuira cantitativa a fractiilor sale crescand nivelul de HDL-colesterol (cholesterol benefic), scazand, in acelasi timp, distribuirea fractiilor “rele” (LDL-colesterol).

OLIMP MCT OIL ™ este recomandat ca:

– sursa rapida de energie indispensabila in timpul antrenamentelor si persoanelor active fizic,
– un factor ce sprijina transformarile anabolice si limiteaza procesele catabolice ale masei muscular,
– un factor ce contribuie la reducerea tesutului adipos,
– factor ce reglementeaza distribuirea fractiilor individuale de colesterol in sange (HDL,LDL).

Mod de prezentare: flacon de 400 ml

Informații suplimentare
Brand

OLIMP

Cantitate

Prezentare

Ingrediente

Ingrediente

Ulei din sâmburi de palmier, conținând acizi grași cu lanț mediu.

Uleiul din samburi de palmier este bogat în MCT, la fel ca uleiul de nucă de cocos, folosit în mod obișnuit ca sursă de ulei MCT. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie confundat cu uleiul de palmier care provine din pulpa de fructe. Uleiul din samburi de palmier este fabricat numai din semințele comestibile ale fructelor de palmier, nu din fructul în sine.
Deși sunt extrase din aceeași plantă, uleiul de palmier are o compoziție foarte diferită de ulei din samburi de palmier. Uleiul de palmier este bogat în acizi grasi saturati, care nu sunt buni pentru colesterol.

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

Nutrition value (100g – 110 ml) per 100 g per 14 g / 1 spoon
Calories 3762 kJ/ 900 kcall 526,7 kJ/ 126 kcall
Protein 0 g 0 g
Carbohydrates 0 g 0 g
Fat of which Fatty acids: (MCT)
100 g 14 g
Caproic Acid (C6:0)
2 g 0,28 g
Caprylic Acid (C8:0)
50-65 g 7,0 – 9,1 g
Capric Acid (C10:0)
30-45 g 4,2 – 6,3 g
Lauric Acid (C12:0)
3 g 0,4 g
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OLIMP MCT OIL 400 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *