balkan-pharmaceuticals

Balkan Pharmaceuticals TRIBULL (TRIBULUS TERRESTRIS) 60cps

100,00 lei

Formula TriBull Premium Tribulus Conceput pentru a crește performanța în sala de sport, birou, dormitor și nu numai. Mai multe ioscine Proteod = Mai multă valoare, din care 50 mg Proteodioscine– Fiecare porție din TriBull vă oferă 150 mg de saponine, făcându-l unul dintre suplimente tribulus cu cea mai mare putere disponibile…

În stoc

SKU: BP0001605223 Categorie: Etichete: ,
Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

TriBull Premium Tribulus a fost conceput pentru a crește performanța atât în sala de sport, cât și la birou și acasă.

Mai multe Proteodioscine  = Mai multă valoare. Fiecare porție de TriBull Premium oferă 150 mg de saponine și 50 mg Proteodioscine, făcându-l unul dintre cele mai valoroase suplimente tribulus.

Tribulus Terrestris conține diverse ingrediente active numite saponine. În aceste Saponine sunt incluse protodioscina și protogracilină împreună cu alte ingrediente active cheie, protodioscina fiind principalul ingredient activ. Multe companii producătoare de suplimente nu fac diferența între saponine și protodioscină. Dacă nivelul protodioscinei este limitat la 45%, pentru saponine nu există această limită.

Pentru ca aceste companii să-și poată vinde mai multe produse, pe etichete este trecută protodioscină în raport de 80%-90%, dar aceasta este doar reclamă. Poate ați observat că multe produse tribulus au fost retrase de pe piață din 2011 din cauza acestor afirmații false!

În compoziția produsului Tribulus terrestris intră un număr mare de elemente active, inclusiv diosgenin și protodioscin. Aceste elemente naturale, cum ar fi dioscina, au efecte benefice cunoscute asupra libidoului, formei fizice și creșterii masei musculare (este un anabolic natural). Tribulus conține, de asemenea, fitosteroli (în special betasitosteroli) care acționează asupra diferitelor probleme asociate cu prostata, aparatul urinar și cardiovascular.

Principalele beneficii ale Tribulus terrestris

Îmbunătățește funcția sexuală

Tribulus terrestris a fost folosit în medicina tradițională pentru a trata disfuncțiile sexuale, cum ar fi impotența și libidoul scăzut. Amestecuri de diferiți compuși găsiți în fructele, tulpinile și rădăcinile de tribulus terrestris îi conferă proprietăți medicinale. Potrivit site-ului EmedTV, cercetările timpurii sugerează că tribulus terrestris poate crește nivelul de hormoni (testosteron și dehidroepiandrosteron, sau DHEA), la șobolani. Pe baza acestor rezultate, această plantă poate fi folosită pentru a crește nivelul hormonilor și pentru a îmbunătăți viața sexuală.

Crește masa musculară

Tribulus terrestris crește nivelul de testosteron, ceea ce ajută la creșterea masei musculare. Potrivit site-ului Physicians’ Select, studiile arată o creștere a nivelului de testosteron atunci când se administrează tribulus terrestris. Creșterea nivelului de testosteron reduce timpul de recuperare a mușchilor și îmbunătățește sinteza proteinelor sau procesul prin care celulele vii fabrică proteine ​​din aminoacizii lor, pe baza informațiilor genetice transportate în ADN-ul cromozomilor. De asemenea, promovează un echilibru pozitiv de azot. Combinația acestor acțiuni ajută la întărirea și creșterea masei musculare.

Îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor

Motilitatea spermatozoizilor și capacitatea spermatozoizilor de a pătrunde în ovulul feminin, precum și volumul și concentrația spermatozoizilor joacă un rol important în fertilizarea ovulului feminin. Un studiu realizat de Universitatea L.Setiawan Airlangga, Surabaya, Indonezia, 1996, a investigat efectele tribulus terrestris asupra bărbaților cu oligoasthenoteratozoospermia (OAT), o cauză comună a infertilității masculine. Studiul s-a făcut pe 30 de bărbați cu infertilitate primară și secundară.

Cincizeci la sută dintre bărbați au luat tribulus pe cale orală, sau Libilov, 500 mg de trei ori pe zi timp de 60 de zile, iar ceilalți au luat pastile de zahăr. Datele au fost evaluate înainte și după tratament. S-a arătat că Tibullus terrestris L, administrat în doză de 500 mg de trei ori pe zi timp de 30 de zile s-a dovedit a fi eficient în restabilirea funcțiilor spermatozoizilor, cum ar fi motilitatea și reacțiile acrozomale, sau atunci când receptorii spermatozoizilor vin în contact cu ovulul.

Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat într-o unitate GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de Departamentul nostru de Control al Calității.

Abordare nouă în lumea preparatelor Naturiste

Balkan Pharmaceuticals produce suplimente alimentare elaborate în condiții farmaceutice, abordând aceleași politici de control al calității acestora, ca și în cazul medicamentelor. Datorită acestor condiții, compania elaborează suplimente alimentare standardizate și verificate, pentru ca descrierea de pe ambalaj să corespundă produsului în sine
* Abordare științifică – un nou concept. Suplimentele ProHealth au la bază doar compuși activi, efectele cărora au fost demonstrate prin studii clinice randomizate și regimuri de dozare bazate pe aceleași studii și nu conțin produse subdozate sau cu produse doza cărora nu au o bază științifică în spate.
* Extracte de plante – metodă revoluționară de dozare. Balkan ProHealth vine cu o metodă revoluționară de dozare a extractelor de plante, nu în mg de extracte, ci în mg de compuși activi din extracte, pentru a putea controla și asigura efectul optim primit.

Informații suplimentare
Brand

BALKAN PHARMACEUTICALS

INFO

INFO

CERTIFICAT DE NOTIFICARE

CERTIFICAT DE NOTIFICARE

Tribull