olimp

Calcium D3 forte 60 capsule

24,00 lei

CALCIUM D3 Forte este un supliment alimentar sub formă de comprimate filmate, care conține o doză mare de componente de calciu și vitamina D, care au o acțiune sinergică importantă în multe procese din organism.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Calcium D3 Forte este un supliment alimentar sub formă de comprimate filmate, care conține o doză mare de componente de calciu și vitamina D, care au o acțiune sinergică importantă în multe procese din organism.
Studiile științifice au demonstrat că:
Calciu:

 • este necesară pentru menținerea dinților
 • contribuie la metabolizarea normală a energiei
 • contribuie la neurotransmisia normală
 • contribuie la funcția musculară normală
 • contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive
 • contribuie la coagularea normală a sângelui

Vitamina D:

 • contribuie la absorbția / utilizarea normală a calciului și a fosforului
 • contribuie la nivele normale de calciu din sânge
 • contribuie la menținerea oaselor și a dinților
 • are un rol în procesul de diviziune celulară – contribuie la menținerea funcției musculare normale
 • contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Un conținut adecvat de calciu și vitamina D în regimul alimentar este deosebit de important în perioada de creștere rapidă și atingerea masei osoase maxime, în timpul sarcinii și alăptării, după fracturi și leziuni, precum și pentru femeile în timpul menopauzei și pentru persoanele în vârstă, la care procesele de resorbție osoasă predomină procesele de formare a osului.

Este de remarcat faptul că cantitatea de vitamină D obținută din sinteza în organism suferă fluctuații semnificative în funcție de expunerea la lumina soarelui, ceea ce ar putea duce la o limitare a aprovizionării datorită expunerii scăzute la soare. contribuie la absorbția / utilizarea normală a calciului și a fosforului contribuie la nivele normale de calciu din sânge contribuie la menținerea oaselor normale iar dinții joacă un rol în procesul de diviziune celulară – contribuie la menținerea funcției normale a mușchilor contribuie la funcționarea normală a sistemul imunitar Un conținut adecvat de calciu și vitamina D în regimul alimentar este deosebit de important în perioada de creștere rapidă și atingerea masei osoase maxime, în timpul sarcinii și alăptării, după fracturi și leziuni, precum și pentru femei în timpul menopauzei și pentru persoanele în vârstă, în care procesele de resorbție osoasă predomină procesele de formare a osului. Este de remarcat faptul că cantitatea de vitamină D obținută din sinteza în organism suferă fluctuații semnificative în funcție de expunerea la lumina soarelui, ceea ce ar putea duce la o limitare a aprovizionării datorită expunerii scăzute la soare.

Produsul este destinat: ca supliment alimentar, oferind o cerere zilnică de calciu și vitamină D.

Doza recomandată: 1-2 tablete pe zi, după o masă sau în funcție de recomandările medicului dumneavoastră. Tabletele trebuie administrate cu o cantitate adecvată de apă.

Ingrediente

Ingrediente

Carbonat de calciu, agenți de glazurare – alcool polivinilic, polietilenglicol, talc; agent anti-agitare – stearat de magneziu, agent de umplutură – carboximetil celuloză sodică reticulată, colecalciferol – vitamina D, pigment – dioxid de titan.

 

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

1 tableta 2 tablete
Calciu 625 mg (78%*) 1250 mg (156%*)
Vitamina D 10 µg (200%*) 20 µg (400%*)
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calcium D3 forte 60 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *