olimp

GOLD VIT D 2000 IU MAX 30 capsule

24,00 lei

Gold-Vit ™ D MAX este un supliment alimentar disponibil sub formă de capsule; are un conținut ridicat de vitamina D, care este o componentă esențială pentru organism.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

GOLD VIT D 2000 MAX este un supliment alimentar disponibil sub formă de capsule; are un conținut ridicat de vitamina D, care este o componentă esențială pentru organism.Studiile științifice au demonstrat că vitamina D: ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși, contribuie la absorbția normală a calciului și a fosforului, ajută la menținerea nivelului adecvat de calciu în sânge, participă la procesul de diviziune celulară, care este necesară pentru creșterea normală și dezvoltarea osoasă la copii, sprijină buna funcționare a sistemului imunitar.
Vitamina D, care este obținută de organism ca rezultat al sintezei endogene, este supusă unor fluctuații semnificative, care depind de expunerea la radiațiile solare.

Acest produs este fabricat prin utilizarea tehnologiei inovatoare Flow Caps Liquid Technology®, care asigură o absorbție rapidă și eficientă și permite ingredientelor să își păstreze calitatea.

Modalitate de utilizare: un preparat pentru adulții care doresc să-și completeze dieta cu vitamina D, inclusiv femeile însărcinate și care alăptează, femeile care trec prin menopauză sau persoanele fizice active sau vârstnice.

Doza recomandată: 1 capsulă /zi după masă

Ingrediente

Ingrediente

trigliceride cu catenă medie (MCT), extract antioxidant – bogat în tocoferol, colecalciferol – vit. D, gelatină

Informatii nutritionale

Informatii nutritionale

1 capsula
%NRV*
Vitamina D 50 µg (2000 IU) 1000%
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „GOLD VIT D 2000 IU MAX 30 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *