olimp

CHELA MZB 60caps

63,00 lei

     Combinație de zinc, magneziu și vitamina B6
În forma de chelat de aminoacizi
Sprijină funcționarea sistemului nervos
Protejează împotriva influenței negative a stresului

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

OLIMP CHELA MZB SPORT FORMULA este un supliment alimentar special bazat pe o combinatie unica de zinc, magneziu si vitamina B6. Proportiile precise ale ingredientelor asigura functionarea corecta a sistemului nervos prin scaderea nivelului de stres si prevenirea influentei sale negative asupra organismului.De ce magneziu si vitamina B6 sunt atat de eficiente pentru a ne proteja de stres?

Ambele componente ajuta in mod activ functionarea sistemului nervos si combinatia lor sporeste activitatea antistres. Magneziul si vitamina B6 previne eliberarea excesiva a hormonilor responsabili de cresterea tensiunii nervoase si a hipersensibilitatii, ajuta la transmiterea impulsurilor nervoase si mentine nivelul adecvat de dopamina din creier – un neurotransmitator care evoca sentimentul de fericire si satisfactie. Activitatea adecvata a acestor ingrediente ajuta la prevenirea epuizarii fizice si psihice, ajuta la cresterea rezistentei la stres si asigura un somn adanc si relaxant.

De ce activitatea lor ar trebui sa fie completata cu zinc?

Stresul este un factor care accelereaza eliminarea zincului din organism. Deficitul acestei componente poate accelera, printre altele, cresterea depozitarii elementelor toxice in creier, in principal cadmiu, si influenteaza negativ functionarea hipocampului – o structura a creierului responsabila de inregistrarea si transmiterea urmelor de memorie si capacitatea de a asociat. Combinatia corecta dintre zinc, magneziu si vitamina B6 este cea mai importanta linie de aparare impotriva influentei negative a stresului asupra organismului.

Este adevarat ca administrarea de zinc, magneziu si vitamina B6 simultan poate ajuta la functionarea sistemului reproductiv masculin?

Da, deoarece o combinatie a acestor componente in proportii adecvate (CHELA MZB) poate favoriza imbunatatirea sintezei hormonului sexual, asigurand o crestere a libidoului, precum si cantitatea si compozitia corespunzatoare a spermei. In acelasi timp, o crestere a activitatii testosteronului sub influenta suplimentarii cu componentele mentionate mai sus contribuie la imbunatatirea eficientei fizice si a compozitiei corporale (mai putina grasime in favoarea tesutului muscular).

In ce mod este suplimentul CHELA-MZB SPORT FORMULA® diferit de alte remedii similare de pe piata?

In primul rand, proportiile precise ale componentelor, in al doilea rand, calitatea corespunzatoare. Componentele minerale (zinc, magneziu) prezente in CHELA MZB sunt sub forma de chelati de aminoacizi perfect asimilabili de organism, dezvoltati de liderul mondial in productia de minerale – compania Albion Laboratories.

Ingrediente

Ingrediente

Ingrediente: chelat de aminoacizi de magneziu ALBION, chelat de aminoacizi de zinc ALBION (zinc chelazome), agent anti-agitare – stearat de magneziu, vitamina B6 (piridoxină HCL), capsulă – gelatină.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informații nutriționale ale Chela-MZB

ingrediente 1 capsulă
magneziu chelat de aminoacizi 1390 mg
din care magneziu 250 mg (83% RDA)
zinc chelat de aminoacizi 75 mg
din care zinc 15 mg (100% RDA)
vitamina B6 4 mg (200% RDA)
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CHELA MZB 60caps”