Antrenamente, Suplimente

Abdominali pe fugă

Abdominali pe fugă! În lipsa unui adjectiv mai potrivit, putem spune că definirea e uşoară. Dar durează.
Urmează acest plan în trei părţi şi vei avea abdominali în scurt timp.

1. PREGĂTEŞTE-TE SĂ ŢII REGIM

Conform studiilor efectuate de Clinica Mayo, un bărbat de 90 de kilograme care ridică greutăţi timp de 60 de minute consumă 455 calorii. Exerciţiile aerobice intense ard ceva mai multe calorii. Pe de altă parte, o masă sănătoasă care conţine 120 de grame de pui la grătar şi o cană de orez are 385 de calorii. Pur şi simplu nu ai altă opţiune; trebuie să mănânci mai puţin.

2. CALCULEAZĂ

Urmează acest model de calcul pentru a determina proporţiile zilnice de macronutrienţi. Trebuie să ai circa două grame de proteină per kilogram corp. La fel şi pentru carbohidraţi. Pentru grăsimi, înmulţeşte numărul kilogramelor cu 0,8. Scade consumul de carbohidraţi şi de grăsimi dacă te plafonezi şi slăbirea se face mai dificil.

3. MĂSOARĂ

Nu estima din ochi porţiile. Cei mai mulţi oameni apreciază în mod greşit porţiile şi sfârşesc prin a mânca mai mult decât ar trebui. Ar trebui să ai mereu la îndemână un cântar şi căni pentru măsurat, şi să-ţi prepari singur mâncarea.

SFAT RAPID!

Pentru a evita problemele digestive, evită produsele făinoase cu excepţia orezului. Alţi carbohdraţi buni sunt cartofii, cartofii dulci, şi unele fructe.

2,2 GRAME DE PROTEINE x GREUTATEA CORPULUI = APORTUL ZILNIC DE PROTEINE
2,2 GRAME DE CARBOBOHIDRAŢI x GREUTATEA CORPULUI = APORTUL ZILNIC DE CARBOBOHIDRAŢI
0.9 GRAME DE GRĂSIMI x GREUTATEA CORPULUI = APORTUL ZILNIC DE GRĂSIMI

Autor: Sean Hyson – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO


FIT4PRO Iso Whey 90+ 908g

130,00 lei 101,00 lei

PRET FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!! NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer obţinut – izolat proteic din zer CFM, provenienta Glanbia, concentratie proteine 92%, aroma neutra

FIT4PRO Whey Pro 80+ 908gr

113,00 lei 86,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

weider
Mega Mass 4000
Inchide

Mega Mass 4000 PUNGA 4kg

233,00 lei

Culturistii incepatori sunt interesati de un singur lucru: cum sa castige suficienta masa musculara rapid. Timp de decenii răspunsul a fost: Mega Mass 4000!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *