Antrenamente

Adaugă greutate

Adaugă greutate. Dacă vrei să-ţi creşti forţa şi masa musculară, adaugă greutate la tracţiuni.

Tracţiunile reprezintă unul dintre cele mai bune exerciţii pentru un spate dens, lat şi puternic. Şi o simplă schimbare a prizei le poate creşte dramatic eficienţa. Priza supinaţie mută efortul asupra bicepşilor, în timp ce o priză neutră, apropiată, acţionează exact asupra dorsalilor inferiori. Dacă adaugi şi o greutate – poţi ţine cu picioarele o minge medicinală, un pud sau o ganteră, sau îţi poţi agăţa discuri de centură – vei face exerciţiul mai dificil şi îţi vei forţa spatele superior şi braţele să lucreze mai intens. Acestea fiind zise, utilizarea unui pud îţi aduce beneficii suplimentare. Pentru că atârnă mai jos decât o ganteră sau un disc, îngreunează şi mai mult exerciţiul şi, prin urmare, te face să depui un efort şi mai serios pentru a completa fiecare repetare. Din acest motiv, începe cu un pud mai uşor decât gantera sau discul cu care efectuai de obicei tracţiunile cu greutate adiţională.

MOD DE EXECUŢIE – Tracţiuni cu Pudul
  1. Fixează-ţi o centură pe talie şi trece lanţul prin mânerul pudului. Stai atârnat de o bară de tracţiuni, cu priza pe care o consideri potrivită. Apropie omoplaţii şi trage-ţi corpul în sus, până când bărbia ajunge în dreptul barei sau deasupra acesteia.
  2. Încearcă să efectuezi cel puţin 10 tracţiuni la bară doar cu greutatea corpului înainte de a trece la varianta cu greutate adiţională.
!!!

Încearcă să efectuezi cel puţin 10 tracţiuni la bară doar cu greutatea corpului înainte de a trece la varianta cu  greutate adiţională.

Autor: Andrew Gutman – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

Real Pharm Shake It 700G

70,00 lei

Calitatea suplimentelor proteice disponibile pe piață se reflectă direct în eficacitatea lor. Real Pharm Shake este singurul supliment mixt care conține până la 7 fracții de proteine ​​în proporții perfect ajustate. Aceste fracții proteice protejează în mod activ proteinele musculare împotriva catabolismului și sunt indispensabile pentru regenerarea corpului tău!

Related Posts