Antrenamente

Antrenament specific: Pectorali (I)

Antrenament specific: Pectorali (I)

Fluturări cu gantere din înclinat

Aşezaţi-vă cu spatele pe o bancă înclinată şi apucaţi două gantere folosind o priză neutră (palmele privindu-se). Ţineţi greutăţile direct deasupra pieptului şi menţineţi braţele uşor îndoite pe toată durata mişcării.

Coborâţi ganterele lateral sub control, până simţiţi o întindere puternică a pectoralilor.

Faceţi o scurtă pauză, apoi contractaţi-vă pectoralii pentru a aduce greutăţile din nou deasupra pieptului printr-un arc de cerc larg, menţinând aceeaşi uşoară flexare a coatelor pe tot parcursul mişcării. Faceţi numărul de repetări indicat.

SFAT: Folosiţi un unghi mai mare al spătarului băncii pentru a lucra partea cea mai de sus apectoralilor; descreşteţi înclinarea pentru a muta stimulul spre o zonă mai de jos a pectoralilor superiori şi a zonei mediane.

Împins din înclinat

Mulţi consideră acest exerciţiu ca fiind cel mai bun pentru adăugarea de densitate serioasă pectoralilor superiori.

Culcaţi-vă cu faţa în sus pe o bancă înclinată la un unghi de 30-45 grade. Aşezaţi-vă tălpile pe podea sau pe suporţi.

Apucaţi haltera cu o priză în pronaţie (pe deasupra) mai largă decât deschidera umerilor.Luaţi bara de pe suporţi şi ţineţi-o direct deasupra părţii superioare a pieptului.

Coborâţi uşor bara spre pectoralii superiori. Fără a o lovi de piept, împingeţi cu putere bara spre poziţia de plecare. Faceţi o foarte scurtă pauză la vârf, apoi repetaţi.

SFAT: Mulţi oameni fac greşeala de a duce bara prea jos pe piept în timpul acestui exerciţiu. Cheia este de a coborî bara pe partea de sus s pieptului, direct în faţa feţei şi a bărbiei, pentru beneficii maxime.

 

Antrenament specific: Pectorali
Antrenament specific: Pectorali (I)
Antrenament specific: Pectorali (II)
Antrenament specific: Pectorali (III)
Antrenament specific: Pectorali (IV)

Autori: BILL GEIGER, MA – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO


olimp
OLIMP ANABOLIC AMINO 9000
Inchide

ANABOLIC AMINO 9000 300 tablete

179,00 lei

Un preparat proteic inteligent in care cea mai calitativa hidroliza enzimatica a doua dintre cele mai bune surse de proteina animala- proteina din zer si proteina din carne de pasare- sunt principalele surse de proteine.

olimp
OLIMP BCAA XPLODE
Inchide

BCAA XPLODE Powder 500g

143,00 lei

4…3…2…1…0… XPLODE !

Cea mai puternica doza de BCAA de pe piata!

olimp
OLIMP CREATINE XPLODE
Inchide

CREATINE XPLODE 500g

116,00 lei

O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic.

olimp
OLIMP PROFI MASS 1kg
Inchide

PROFI MASS 1kg

97,00 lei

Un supliment profesional de cresterea al masei musculare fara grasimi castiga teren pe piata suplimentelor alimentare. Este bazat pe un complex de compus avansat de carohidrati, si foloseste un lung lant de maltodextrine precum si particule mari de amidon de porumb ceros, cu indice glicemic scazut.

Lasă un răspuns