Antrenamente

Antrenament specific: Pectorali (II)

Antrenament specific: Pectorali (II)

Împins cu gantere din culcat pe banca orizontală

Ganterele oferă o mai mare traiectorie a mişcării şi sunt mai greu de controlat decât haltera, aceasta necesitând implicarea mai multor muşchi stabilizatori.

Culcaţi-vă cu faţa în sus pe o bancă orizontală şi ţineţi ganterele lateral faţă de piept. Împingeţi pentru o extensie completă a braţelor fără a fixa coatele; ganterele trebuie aproape să se atingă.

Coborâţi încet greutăţile lateral aproape de piept.

În timp ce coborâţi ganterele, coatele trebuie îndreptate lateral. Ţineţi greutăţile lateral, în apropierea pieptului, în partea de jos; nu le permiteţi să coboare prea mult.

SFAT: Dacă folosiţi greutăţi mari, care au dimensiuni apreciabile, rotiţi încheieturile pe măsură ce împingeţi pentru a apropia cât mai mult ganterele.

Fluturări Peck-Deck

Acest aparat este o versiune a fluturărilor cu gantere sau cu cabluri din culcat orizontal. Aparatul oferă mai mult control pentru că vă permite mai bine să menţineţi poziţia cotului pe toată traiectoria mişcării.

Aranjarea aparatului este importantă: Poziţionaţi banca ţn aşa fel încât coatele şi umerii să fie pe acelaşi plan orizontal pentru beneficii maxime.

Aduceţi mânerele alături în faţa voastră, storcând puternic pectoralii înainte de a reveni în poziţia de plecare.
Strângeţi omoplaţii aproape, împingând pieptul înainte fără a vă supraîntinde umerii.

SFAT: Pentru a pune accent pe partea intern-mediană a pieptului, faceţi repetări parţiale pe sfertul de vârf al traiectoriei mişcării la sfârşitul cel puţin al unui set.

 

Antrenament specific: Pectorali
Antrenament specific: Pectorali (I)
Antrenament specific: Pectorali (II)
Antrenament specific: Pectorali (III)
Antrenament specific: Pectorali (IV)

Autori: BILL GEIGER, MA – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO


olimp
OLIMP ANABOLIC AMINO 9000
Inchide

ANABOLIC AMINO 9000 300 tablete

179,00 lei

Un preparat proteic inteligent in care cea mai calitativa hidroliza enzimatica a doua dintre cele mai bune surse de proteina animala- proteina din zer si proteina din carne de pasare- sunt principalele surse de proteine.

olimp
OLIMP BCAA XPLODE
Inchide

BCAA XPLODE Powder 500g

143,00 lei

4…3…2…1…0… XPLODE !

Cea mai puternica doza de BCAA de pe piata!

olimp
OLIMP CREATINE XPLODE
Inchide

CREATINE XPLODE 500g

116,00 lei

O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic.

olimp
OLIMP PROFI MASS 1kg
Inchide

PROFI MASS 1kg

97,00 lei

Un supliment profesional de cresterea al masei musculare fara grasimi castiga teren pe piata suplimentelor alimentare. Este bazat pe un complex de compus avansat de carohidrati, si foloseste un lung lant de maltodextrine precum si particule mari de amidon de porumb ceros, cu indice glicemic scazut.

Lasă un răspuns