Antrenamente

Antrenament specific: Pectorali (III)

Antrenament specific: Pectorali (III)

Fluturări cu cabluri din culcat orizontal

Această versiune cu cabluri a fluturărilor vă permite să încrucişaţi mâinile în faţa voastră pentru a simţi uşor diferit mişcarea şi pentru a mări traiectoria mişcării.

Aduceţi mânerele în sus pe traiectoria unui arc de cerc. Ţineţi coatele uşor îndoite tot timpul.

Aşezaţi-vă corpul pentru ca umerii să fie pe aceeaşi linie cu scripeţii.

Permiteţi greutăţilor să vă tragă braţele mult în lateral, dar nu întindeţi prea mult umerii. Trageţi mânerele alături şi stoarceţi puternic pectoralii.

SFAT: Încrucişându-vă mâinile pe câţiva centimetri, aduceţi în acţiune mai mult pectoralii interni, în special atunci cînd menţineţi contracţia câteva momente. Alternaţi care mână să fie deasupra celeilalte de la o repetare la alta pentru a asigura o dezvoltare echilibrată.

Împins culcat cu priză largă

Folosirea unei prize largi reduce lungimea mişcării şi pune mai mult stres muscular asupra pectoralilor, în special partea extern-mediană, dar şi asupra deltoizilor.

Adăugaţi 1-2 seturi de împins culcat cu priză largă după împinsul culcat obişnuit, sau chiar alegeţi o zi în care să înlocuiţi împinsul culcat obişnuit cu versiunea cu priză largă.

Dacă nu aţi făcut niciodată împins culcat cu priză largă, nu treceţi prea repede la o priză prea largă – abordaţi o trecere treptată.

Coborâţi încet bara spre piept omoplaţii retrăgându-se. Odată ce bara a atins pieptul, împingeţi-o apoi către poziţia de plecare şi repetaţi.

SFAT: Folosirea unei prize mai largi decât cea obişnuită la împinsul din culcat pune un stres mai mare pe fibrele musculare externe şi trebuie să fie făcută la intervale regulate pentru a asigura o dezvoltare mai completă a pectoralilor.

 

Antrenament specific: Pectorali
Antrenament specific: Pectorali (I)
Antrenament specific: Pectorali (II)
Antrenament specific: Pectorali (III)
Antrenament specific: Pectorali (IV)

Autori: BILL GEIGER, MA – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO


olimp
OLIMP ANABOLIC AMINO 9000
Inchide

ANABOLIC AMINO 9000 300 tablete

179,00 lei

Un preparat proteic inteligent in care cea mai calitativa hidroliza enzimatica a doua dintre cele mai bune surse de proteina animala- proteina din zer si proteina din carne de pasare- sunt principalele surse de proteine.

olimp
OLIMP BCAA XPLODE
Inchide

BCAA XPLODE Powder 500g

143,00 lei

4…3…2…1…0… XPLODE !

Cea mai puternica doza de BCAA de pe piata!

olimp
OLIMP CREATINE XPLODE
Inchide

CREATINE XPLODE 500g

116,00 lei

O combinatie exceptionala a celor mai avansate forme de creatina, caracterizat prin actiune anabolica puternica și schimbari energetic.

olimp
OLIMP PROFI MASS 1kg
Inchide

PROFI MASS 1kg

97,00 lei

Un supliment profesional de cresterea al masei musculare fara grasimi castiga teren pe piata suplimentelor alimentare. Este bazat pe un complex de compus avansat de carohidrati, si foloseste un lung lant de maltodextrine precum si particule mari de amidon de porumb ceros, cu indice glicemic scazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *