Antrenamente

Exerciţii pentru acasă

Exerciţii pentru acasă. Pentru că statul acasă e „uşor” plictisitor…
încercam să rezolvam problema plictiselii cu câteva exerciţii …

Exerciţii pentru acasă

Grupa de muşchi: Piept

Fă patru seturi de flotări din declinat, până la epuizare, cu picioarele ridicate pe pat sau pe un scaun. Acesta e modul cel mai dificil de a face flotări; în plus, acţionează asupra pectoralilor superiori. Odihneşte-te doar 30–60 de secunde între serii, ca să păstrezi ridicat nivelul intensităţii.

În continuare fă patru seturi de flotări obişnuite, până la epuizare, cu mâinile şi picioarele sprijinite pe podea. De data aceasta, ţinta principală sunt pectoralii mediani. La final, termină cu patru seturi (tot până la epuizare) de flotări din înclinat. Acesta e cel mai uşor mod de a face flotări şi activează pectoralii inferiori. Când termini, vei fi antrenat eficient pectoralii superiori, mediani şi inferiori, fără nici un echipament.

Autori: Jim Stoppani, PhD, si Mark Thorpe – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

FIT4PRO Iso Whey 90+ 2.3kg

260,00 lei

PREȚ FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!!!NU SE ACORDĂ ALTE REDUCERI!!!
FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer CFM, proveniență Glanbia, cu o concentrație de proteine de 92% și cu aromă neutră.

FIT4PRO Whey Pro 80+ 2.3kg

(O recenzie client)
215,00 lei 186,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

Mega Mass 4000 PUNGA 4kg

233,00 lei

Culturistii incepatori sunt interesati de un singur lucru: cum sa castige suficienta masa musculara rapid. Timp de decenii răspunsul a fost: Mega Mass 4000!

Related Posts

Lasă un răspuns