Antrenamente

ÎMPINGE MAI DEPARTE (IV)

FLOTĂRI PLIOMETRICE  DE PE CUTIE
METODA VECHE FLOTĂRI PLIOMETRICE

» Abordarea lui Gunnar: „Această mişcare include o componentă explozivă, dar şi un lanţ kinetic deschis, ceea ce înseamnă că vei lucra mai mult pe partea excentrică a mişcării. Pentru că vei schimba priza îngustă cu priza largă, exerciţiul lucrează foarte intens şi tricepsul, dându-i un nou impuls pentru a creşte şi el.”

» Start: Ia o cutie din lemn lungă de 45–60 cm şi înaltă doar de 10–15 cm. Aşează-te în poziţia de flotări cu palmele pe marginile cutiei (braţele ar trebui să fie mult mai apropiate decât în cazul flotărilor obişnuite). » Execuţie: Coboară trunchiul încet spre cutie, apoi împinge exploziv astfel încât mâinile să părăsească marginile cutiei şi să aterizeze pe podea, de fiecare parte a cutiei. Coboară până când pieptul atinge cutia, apoi împinge exploziv astfel încât mâinile să ajungă înapoi pe marginile cutiei. Asta e o repetare.

» Sfatul lui Gunnar: „Poţi să faci flotările şi cu bătaie din palme, dacă eşti în stare. De fapt, poţi face cam tot ce vrei cât eşti acolo în aer. Poţi să saluţi, poţi face anumite semne, poţi să-ţi pui mâinile pe şolduri. Pur şi simplu distrează-te”.

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

Gold Whey 500g

(4 recenzii de la clienți)
62,00 lei

Weider Gold Whey (500g) – pudră proteică pentru prepararea de băuturi bogate în proteină whey. Conține globuline și glycomacropeptide, care se știe că sunt substanțe bioactive.

Isolate Whey 100 CFM 908gr Pudra proteica din zer

182,00 lei

Isolate Whey 100 CFM – este izolatul proteic cu cel mai ridicat conținut de proteine ​​din zer, având o concentrație proteică ~82% (aroma ciocolata)!

  • 100% izolat proteic din zer CFM
  • Sursă de înaltă calitate (Isolac®)
  • Fără Zahăr și fără Aspartam
  • Cu îndulcitori naturali: Ștevie (SweetLeaf®)
  • Îmbogățit cu enzime digestive (Digezyme®)

ISOLATE WHEY 100 este băutura proteică de care aveți nevoie. Alegeți calitatea Weider!

Premium Whey 2.3 kg Izolat proteic din zer

(O recenzie client)
299,00 lei

Weider Premium Whey – Combinație din izolat proteic din zer și concentrat proteic din zer obținut prin microfiltrare. Concentrație proteine: 78% + 2 g L-glutamină sub formă liberă per porție.

Pro Whey Complex 2kg Victory

209,00 lei

Noul produs din linia Victory, Pro Whey Complex 2kg, a fost formulat prin amestecul celor mai bune surse de proteina din lapte (concentrat si izolat proteic din zer, si caseina micelara) si din carne, avand o valoare biologica foarte mare. Acest produs poate fi luat la micul dejun, intre mese si, ca de obicei, dupa antrenament. Este o sursa naturala de aminoacizi, avand o concentratie de peste 21,5% de BCAA.

Related Posts