Antrenamente, Sanatate

…motive să faci antrenamente

…motive să faci antrenamente

Sigur, faci antrenamente pentru foarte multe motive: sănătate generală mai bună, forţă mai mare, mai multă încredere în tine. Însă noi ştim adevăratul motiv: pentru a avea parte de mai mult sex. Să fim sinceri, un corp bărbătesc mai musculos este mai atractiv. Lucru cu care toată lumea este de acord încă de pe vremea grecilor antici. Şi chiar dacă motivul principal pentru care ridici greutăţi nu este acela de a obţine mai multă acţiune; este cu siguranţă unul dintre beneficii. Dar nu vă bazaţi numai pe ce spunem noi. Un studiu al University of California, Los Angeles, arată că bărbaţii care au muşchi mai proeminenţi decât obişnuitul Joe se bucură de mai mult sex decât el.

###

Cercetătorii au făcut un studiu timp de patru ani care s-a referit la importanţa muscularităţii bărbatului pentru femei. Într-o parte a studiului, ei au fotografiat 99 de bărbaţi fără studii superioare şi i-a clasificat pe o scară de nouă puncte; în care un punct semnifica mult mai puţin musculos decât media; iar nouă semnifica să fie mult mai musculos decât media. Apoi, cercetătorii au chestionat bărbaţii în legătură cu experienţa lor sexuală. Astfel, au aflat că cei mai musculoşi erau de două ori mai predispuşi să aibă mult de trei partenere de sex de-a lungul vieţii.

În timpul unei alte părţi a studiului; oamenii de ştiinţă au cerut bărbaţilor să-şi aprecieze fizicurile pe aceeaşi scară de nouă puncte. Apoi i-au intervievat în legătură cu experienţa lor sexuală. Astfel au aflat că bărbaţii mai musculoşi nu numai că au avut mai multe partenere de sex decât cei mai slabi (patru faţă de 1½) dar aceştia erau de două ori mai predispuşi să aibă aventuri de o noapte sau o aventură cu femei care aveau deja un prieten.

În plus, pentru prima oară cercetătorii au cuantificat ştiinţific importanţa muscularităţii pentru femei atunci când îşi aleg prieteni de mai lungă sau mai scurtă durată. Ei au determinat că femeile erau înclinate să aleagă un bărbat mai musculos pentru o relaţie de scurt timp, cum ar fi o aventură de o noapte.

###

Oamenii de ştiinţă au concuzionat că ceea ce au aflat despre muscularitate este similar cu rezultatele despre caracteristicile sexuale secundare la animale. Caracteristicile sexuale secundare exagerate, cum ar fi muşchii mai mari la bărbaţi, se crede că sunt indicii ale genelor care pot creşte viabilitatea de a avea urmaşi. Bineînţeles, în societatea de azi aceasta înseamnă puţin. Şi totuşi se pare că femeile preferă bărbaţii musculoşi, foarte asemănător cu ceea ce făceau strămoaşele lor.

 

Articol: Jim Stoppani – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

FIT4PRO Iso Whey 90+ 2.3kg

260,00 lei

PRET FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!
FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer obţinut – izolat proteic din zer CFM, provenienta Glanbia, concentratie proteine 92%, aroma neutra

FIT4PRO Whey Pro 80+ 2.3kg

(O recenzie client)
215,00 lei 186,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

Related Posts

Lasă un răspuns