Antrenamente

Ridici greutăţi mari, alergi mai repede

Ridici greutăţi mari, alergi mai repede. Un mesaj pentru toţi alergătorii de cursă lungă care cred că ridicatul greutăţilor i-ar încetini. Un studiu publicat în Jurnalul Internaţional de Medicină Sportivă spune că greşiţi! Cercetătorii de la Laboratorul pentru Performanţă Umană din Brazilia (Rio Claro) au studiat 16 alergători cu experienţă timp de patru săptămâni. Opt dintre ei s-au antrenat cu mişcări rapide, iar ceilalţi s-au antrenat cu greutăţi mari, specifice culturismului. La sfârşitul experimentului, sportivii din cel de-al doilea grup (cei care s-au antrenat cu greutăţi mari) au prezentat o creştere substanţială a economisirii energiei în timpul alergării, pe când ceilalţi nu.

Sfat pentru acasă

Dacă te antrenezi pentru un concurs de alergare; ridicarea greutăţilor poate contribui la scurtarea timpilor obţinuţi; atâta vreme cât te antrenezi strict pentru dezvoltarea forţei. Numărul de repetări între 4–6, pauze relativ lungi între seturi. Volumul total al antrenamentului ţinut sub control, astfel încât să nu te upraantrenezi.

muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

FIT4PRO Iso Whey 90+ 2.3kg

260,00 lei

PREȚ FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!!!NU SE ACORDĂ ALTE REDUCERI!!!
FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer CFM, proveniență Glanbia, cu o concentrație de proteine de 92% și cu aromă neutră.

FIT4PRO Whey Pro 80+ 2.3kg

(O recenzie client)
215,00 lei 186,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

Mega Mass 4000 PUNGA 4kg

233,00 lei

Culturistii incepatori sunt interesati de un singur lucru: cum sa castige suficienta masa musculara rapid. Timp de decenii răspunsul a fost: Mega Mass 4000!

Related Posts

Lasă un răspuns