Antrenamente

SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (V)

SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (V) – TRACŢIUNI

ŢINTA: Dorsalii superiori

Deşi este una dintre mişcările cel mai puţin folosite din arsenalul exerciţiilor pentru spate, tracţiunile vor face minuni pentru forma de V a spatelui tău. (Dacă nu poţi face mai multe repetări de tracţiuni, foloseşte o bancă pe care să te sprijini cu tălpile şi fă jumătăţi de repetare). Indiferent dacă faci tracţiunile complete sau numai jumătăţi, atunci când ajungi la epuizare (nu te mai poti trage în sus), aminteşte-ţi că mai ai forţă negativă, deci continuă setul astfel: Stând pe bancă, împinge-te uşor în sus cu picioarele pentru a ajunge în poziţia de vârf. Menţine puţin pozitia, apoi coboară încet spre bancă. Repetă mişcarea.

PORNIRE:

Apucă o bara orizontală fixă cu o priză largă, în pronaţie, şi înconjoar-o cu degetele mari pentru mai multă siguranţă. Corpul trebuie să atârne liber, braţele extinse complet, gleznele încrucişate înapoi – priveşte drept înainte.

ACŢIUNE:

Pentru a te ridica, trage din coate lateral. Contractă dorsalii până când bărbia depaşeşte nivelul barei. Menţine un moment poziţia de vârf şi apoi coboară spre poziţie de plecare.

ANTRENAMENTE. EXPERT PENTRU SPATE.

Tractiuni 4 (seturi) pana la epuizare***

*** Când nu mai poţi face o tracţiune corectă, foloseşte o bancă pentru a te ridica şi continuă cu negative până ajungi din nou la epuizare.

SPATELE PE BANDA RAPIDĂ
SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (I) – TRACŢIUNI LA HELCOMETRU
SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (II) – RAMAT CU GANTERA
SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (III) – RAMAT CU BARAŢ
SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (IV) – RAMAT LA HELCOMETRU
SPATELE PE BANDA RAPIDĂ (V) – TRACŢIUNI

 

Autor:Jimmy Peña – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO


FIT4PRO Argi Pump 1000 90 capsule

30,00 lei

LICHIDARE STOC – PRET FINAL!!!!

EXP. 10.2019

FIT4PRO – Argi Pump 1000 – L-arginina este un aminoacid semiesențial. Organismele născuților prematur nu-l pot sintetiza și de aceea pentru ei este esențial, dar organismele adulților îl pot produce. Totuși, producerea lui este condiționată de starea de sănătate a individului și de aceea se mai încadrează în categoria aminoacizilor condiționali. Persoanele care au o dietă restrictivă sau neechilibrată ar putea avea nevoie de o suplimentare cu L-arginină.

FIT4PRO Iso Whey 90+ 908g

130,00 lei 101,00 lei

PRET FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!! NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer obţinut – izolat proteic din zer CFM, provenienta Glanbia, concentratie proteine 92%, aroma neutra

FIT4PRO Whey Pro 80+ 908gr

113,00 lei 86,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *