Antrenamente

UŞOR & GREU (I)

UŞOR & GREU. Douăsprezece sau mai multe repetări pentru rezistenţă musculară. Între şase şi 11 repetări pentru masă. Cinci sau mai puţine repetări pentru forţă. Acestea sunt recomandările standard pentru atingerea anumitor scopuri în funcţie de numărul de repetări şi, pentru marea majoritate a celor care ridică greutăţi, dau rezultate. Dar culturiştii intermediari şi avansaţi pot şi trebuie să încalce aceste reguli convenţionale din când în când, în interesul unui progres susţinut. Prin combinarea seturilor cu multe repetări cu cele cu puţine repetări în timpul aceluiaşi antrenament, poţi culege beneficiile fiecărei metode, intensificându-ţi concomitent şi metabolismul.

Dar nu e aşa simplu cum pare. Nu e vorba de un antrenament lejer; dimpotrivă, e nemilos de intens şi mult mai solicitant decât alte programe. Deşi timpul petrecut în sală poate să ţi se pară de obicei o evadare din stresul cotidian, acest antrenament „Uşor & Greu” va fi cel care îţi va provoca, garantat, un stress – doar că unul diferit. Numele programului poate sugera altceva, dar în mod sigur nu va fi „uşor.”

CE E MAI BUN DIN AMBELE LUMI

În ciuda schemelor de repetări netradiţionale, programul nostru „Uşor & Greu” este ucigător de intens. Unii evită de la bun început seturile cu multe repetări, gândindu-se că greutăţile mici duc la muşchi mici, sau că multe repetări sunt bune doar pentru ars calorii. Asta e pur şi simplu fals. Seturile cu multe repetări nu numai că îţi oferă o pompare fantastică, dar pot să te ajute şi să creşti.
În acelaşi timp cu efectuarea unor seturi de până la 24 de repetări în cadrul acestui program, îţi vei lovi muşchii şi cu seturi grele, de 4–6 repetări, şi seturi cu greutăţi moderate, de 8–12. ritmul alert al acestor antrenamente – cu pauze mici de odihnă între seturi – îţi va amplifica rata metabolismului, eliminând nevoia de antrenament adiţional cardio.

ÎMPĂRŢIREA PE ZILE/ GRUPE MUSCULARE/ ANTRENATE

1 Piept, braţe
2 Picioare, abdomen
3 Spate, umeri, trapez
4 Piept, braţe
5 Picioare, abdomen
6 Spate, umeri, trapez
7 PAUZĂ

UŞOR & GREU (I)

UŞOR & GREU (II)

UŞOR & GREU (III)

Autori: Jimmy Peña, MS, CSCS si Eric Velazquez. Foto: Art Brewer muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

FIT4PRO Iso Whey 90+ 2.3kg

260,00 lei

PREȚ FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!!!NU SE ACORDĂ ALTE REDUCERI!!!
FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer CFM, proveniență Glanbia, cu o concentrație de proteine de 92% și cu aromă neutră.

FIT4PRO Whey Pro 80+ 2.3kg

(O recenzie client)
215,00 lei 186,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

Mega Mass 4000 PUNGA 4kg

233,00 lei

Culturistii incepatori sunt interesati de un singur lucru: cum sa castige suficienta masa musculara rapid. Timp de decenii răspunsul a fost: Mega Mass 4000!

Related Posts

2 thoughts on “UŞOR & GREU (I)

Lasă un răspuns