Diverse

Cum să ridici o maşină

Cum să ridici o maşină. Vrei să muţi vreo rablă parcată aiurea, care te scoate din sărite, sau pur şi simplu să-ţi demonstrezi super-forţa? Uite cum trebuie să procedezi.

PA SUL 1:

Adoptă o poziţie cu picioarele depărtate la o lăţime de umeri. Apuca bara de protecţie cu o priză supinaţie.

PA SUL 2:

Încordează-ţi întregul corpul în timp ce începi să ridici încet maşina. Menţine-ţi spatele drept în timp ce împingi pieptul şi şoldurile în direcţia spatelui maşinii şi extinzi simultan genunchii şi şoldurile. Pentru că vorbim de un efort maximal, asigură-te că păstrezi o formă corectă de execuţie şi că spatele rămâne drept, altfel rişti o accidentare.

PA SUL 3:

Înainte să ridici de-a binelea maşina, trage aer în piept, încordeazăţi trunchiul şi tensionează-ţi picioarele, şoldurile şi spatele. Trage în sus de bara de protecţie în timp ce execuţi un împins la presă pentru picioare, dar orientat spre sol, ridicându-te până când genunchii sunt complet întinşi/ blocaţi. Ca să impresionezi şi mai mult mulţimea care cu siguranţă se va fi adunat deja (şi ca să obţii poate şi nişte aplauze), poţi ţine ridicată maşina preţ de câteva secunde.

Autor: Jim Smith – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

FLOW 2:1:1 BCAA 360g

83,00 lei

FLOW 2:1:1 BCAA este o formula de aminoacizi cu aroma cu 5000 mg conținut de BCAA raport 2: 1: 1.

PURE Hydro PRO 908g

138,00 lei

Conținut de proteine de 90% *, fără lactoză, fără gluten și fără zahăr.

PURE ISO Pro 1000g

99,00 lei

PURE ISO Pro este produsa cu materia prima de calitate premium de la Fonterra si este suplimentata cu un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbtia si a te ajuta sa iti atingi potentialul maxim.

PURE Whey PRO 1000g

88,00 lei

Pentru noua formulă PURE Whey PRO s-a folosit materia primă de calitate premium de la Fonterra la care s-a adăugat un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbția și pentru a te ajuta să-ți atingi potențialul maxim.