Interviuri sportivi, Istoria culturismului

Jean Mathews

Jean Mathews. CONCURENTA.

Ocupatie: Afaceri în domeniul wireless; jucătoare de volei la semiprofesionişti

Zi de nastere: 6 februarie

LOCUL NAŞTERII: Berkeley, California

REZIDENŢĂ: Hermosa Beach, California

ÎNĂLŢIME: 1, 73 m

GREUTATE: 59 kg

Jean Mathews şi plăcerea din nisipul terenului de volei

Jean Mathews este una din rarele persoane entuziaste care găsesc plăcere în nisipul terenului de volei, deşi n-a practicat acest sport în colegiu.

Absolventa, înaltă de 1,70 m şi partenerul ei îşi petrec de obicei weekend-urile, concurând cu alte 50- 60 de echipe pentru cele 6 sau 8 locuri rămase libere în fiecare turneu de calificare (tehnic vorbind, ea este o jucătoare semiprofesionistă).

„Joc împotriva unor fete care vin de pe primele locuri din prima divizie,” ne spune ea. „Aşadar, câteodată trebuie să aduc un ele­ment surpriză sau să fiu puţin neconven­ţională sau să încerc să le păcălesc,” lucru care pentru această Cornell MBA, care lu­crează în dezvoltarea afacerilor pentru un mare studio de divertisment, este adesea cea mai bună tactică. Uneori însă, nici toată inteligenţa din lume nu poate umple go­lul dintre cei mai buni şi cei care abia le ajung la vârful degetelor. Fără nicio îndoială, Mathews perseverează.

„Mă trezesc la 6: 30 dimineaţa pentru a face exerciţii o dată sau de două ori pe săptămână,” spune ea. „Joc în ambele zile din weekend. Merg la sală de câteva ori pe săptămână, după job. E  ca şi cum aş avea o slujbă cu jumătate de normă, dar e un hobby care îmi este foarte drag. Îmi place acest joc.”

Autor: MARK THORPE – muscleandfitness.ro

Related Posts