Interviuri sportivi

ONLINE TRAINING

Ce este Online Training și de ce acest tip de antrenament ia amploare la nivel mondial?

Am decis să abordăm un nou subiect, anume Online Training, și de ce tot mai mulți oameni folosesc această metodă de antrenament. În acest sens am luat legătură cu Tiberiu Adrian Bazavan, fondatorul sistemul Rainz Overme Fitness.

1. În primul și primul rând ce însemna Online Training?

T.A.B: Online Training, înseamnă înglobarea tututor căilor prin care poți ajută o persoană care dorește să facă sport și pentru a-și îndeplini obiectivele. Că vorbim aici despre programul de antrenament trimis direct pe telefon cu video în care fiecare client, chiar și începător poate vedea execuția corectă, până la dietă și plan alimentar, în fucție de scopul pe care îl are clientul.

2.Cum v-a venit ideea să oferiți servicii de Online Training?

T.A.B: Având un background în IT, deținând în ultimii 10 ani o firma în domeniu, mi-a fost ușor să realizez potențialul Antrenamentului la Distanță. Comoditatea și faptul că absolut tot planul de antrenament este primit pe telefon, însoțit inclusiv de video cu execuția mișcării, cât și multitudinea de aplicații care pot fi folosite pe telefon pentru a contoriza alimentația, m-a făcut să îmi dau seama că orice om, indiferent de Locație, Vârstă, Sex sau accesul la o Sala, poate să își îmbunătățească aspectul fizic dacă primește ajutor specializat Online. Totul a plecat de la transformarea mea și pe măsură ce mi-am dedicat timpul studiului am realizat cât de ușor i se poate oferi unui client ajutorul folosindu-ne de tehnologie.

3. Aveți clienți și din alte țări?

T.A.B: Da, aproximativ 50% din clienți sunt români plecați în afară, care au conștientizat costurile unui antrenor personal care poate cere 50-100 euro pe o ședința, și atunci preferă să lucreze cu mine Online deoarece nu doar primesc Programul de Antrenament, dar primesc o Dietă și o analiză atentă a alimentației.

4. Care este rata de succes în transformarea corporală a clienților dumneavostră?

T.A.B: Am propus un sistem în care fiecare client, dacă nu obține rezultate, își poate cere banii înapoi. Pot spune cu certitudine că nu a fost nevoie să facem acest lucru, și asta poate fi verificat pe pagină mea de Facebook Rainz Overme Fitness și pe canalul meu de Youtube Rainz Overme, că avem o rată de succes de minim 95%. Mă refer la faptul că aproape toți clienții obțin rezultate, mai puțin cei care decid să înceapă programul dar nu se mai pot ține de el din diverse considerente independente de mine de genul plecării din țară, sau schimbarea job-ului, și atunci clientul are alte priorități.

5. Dacă ,să zicem, aveți un client care nu se poate duce la sală, puteți să lucrați cu el?

T.A.B: Da bineînțeles, avem un procent de 15% din clienți care nu se pot duce la sala. Aceștia își doresc în principiu să piardă în greutate și în acest sens, pe lângă o dietă personalizată pe care o schimbăm la câteva săptămâni, introducem activități gen cardio, mers sau exerciții care se pot efectua acasă. În acest mod rezultatele sunt garantate.

6. Faceți și recomandări de suplimente clienților de Online Training?

T.A.B: Da, în principiu sunt un mare fan al produsele Weider datorită calității lor, dar în funcție de scopuri folosim și alte firme. Sunt un mare adept al calității când vine vorba de suplimente și consider că decât să achiziționezi un produs ieftin și de calitate îndoielnică, mai bine nu mai folosești suplimente deloc.

7. Credeți că este teren pe viitor pentru dezvoltarea acestui tip de Antrenament la Distanță?

T.A.B: În mod cert este un potențial uriaș, este un val în momentul de față, un current care ia amploare în ceea ce privește sportul și un stil de viață echilibrat și sănătos. Totodată, din punct de vedere al raportului preț/calitate, deoarece este online, acest sistem ne permite să percepem un preț convenabil pentru orice buzunar. Dacă în România prețurile unui Antrenor Personal variază de la 100 la 150 euro pe luna, ei bine, noi oferim Training Online dedicate 24/7 la un preț de 67 euro pe luna. Majoritatea Românilor plecați din țară care își doresc să facă sport au observat deja beneficiile acestui tip de antrenament, cât și cei din țară care își doresc un program flexibil și adaptat stilului lor de viață și disponibilității lor de a se duce la sala.

8. Vă mulțumim pentru detaliile oferite și vă dorim mult succes în activitatea dumneavostră.

T.A.B: Și eu vă mulțumesc că mi-ați dat posibilitatea să aduc mai multe informații iubitorilor de sport despre Online Training și invit toți urmăritorii revistei dumneavostră să caute pe FB sau pe Youtube după Rainz Fitness pentru a vedea Transformări Corporale 100% desfășurate Online, care atestă că este un sistem cât se poate de viabil și ușor de integrat în stilul de viață al clientului.

Articol publicat în Revista Muscle&Fitness Nr.1/2018 – muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

CFM Whey Protein 908gr

(2 recenzii de la clienți)
176,00 lei

Weider CFM Whey Protein – cea mai bună proteină din zer de la Weider! 55,1% aminoacizi esențiali și 24,1% aminoacizi cu lanțuri ramificate (BCAA) sunt numai o parte a acestei proteine. Conținutul natural de L-glutamină poate fi menținut printr-un procedeu special de prelucrare. Pentru a îmbunătăți refacerea după antrenament, a fost adăugată L-Glutamină liberă

Day & Night Casein 1.8kg Cazeinat de calciu

275,00 lei

Formulă de proteine ​​cu cazeinat de calciu și eliberare treptată de aminoacizi. Recomandat în fazele de construcție musculară, rezistență și definire.

Fruity Isolate 908gr

176,00 lei

Fruity Isolate a fost creat pentru a fi amestecat cu apă, obținându-se o băutură bogată în proteine din zer izolat și vitamine.

Gold Whey 2 kg

239,00 lei

Weider Gold Whey (2 kg) – pudră proteică pentru prepararea de băuturi bogate în proteină whey. Conține globuline și glycomacropeptide, care se știe că sunt substanțe bioactive.