Nutritie, Retete

10 minute de… prăjitură

10 minute de… prăjitură! O Prăjitură ușor de făcut – În mai puțin de 10 min, o aveți la cuptor.

INGREDIENTE:

1 iaurt natural
1 măsură de Gourmet Oat Flour brownie
2 ouă
1 lingura ulei de masline
1 plic de drojdie
4 lingurițe sirop de agave sau îndulcitorul pe care îl folosești de obicei
3-4 bucați de ciocolată neagră
scorțișoară după gust

MOD DE PREGĂTIRE:

1. Scoatem toate ingredientele pe care le vom folosi și preîncălzim cuptorul la 180°.
2. Într-un castron, punem toate ingredientele, mai puțin ciocolata neagră și amestecăm bine. Pregătim o tavă si turnam aluatul (folosim o tavă mică, deoarece nu crește mult)..
3. Punem la cuptor cam 20 min la 180°.
4. Lăsăm să se răcească pe o grilă.
5. Luăm bucațile de ciocolată neagră și o lingură de ulei de cocos sau unt și topim (o puteți face și în cuptorul cu microunde). Lăsăm ciocolata să se tempereze. Apoi o turnăm încet pe tort. Pentru decor presărăm migdale tocate.

SUGESTII: Puteți încerca să puneti în amestec 3 linguri de nucă de cocos rasă sau o banană.

Încearcă să-i dai stilul tău și arată-ne!

Reteta de la @alessandraaguilar

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

BASIC L-Carnitine 1500mg

61,00 lei

L-carnitina este recunoscută ca un supliment eficient pentru pierderea grăsimii. Eficiența sa se datorează în principal capacității sale de a utiliza grăsimea ca sursă de energie, în loc să o depoziteze. În plus, îmbunătățește timpul de recuperare și previne apariția durerii musculare (DMAT). Aceste două aspecte constituie avantaje semnificative pentru persoanele care se antrenează intensiv.

PURE ISO Pro 1000g

99,00 lei

PURE ISO Pro este produsa cu materia prima de calitate premium de la Fonterra si este suplimentata cu un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbtia si a te ajuta sa iti atingi potentialul maxim.

PURE Whey PRO 1000g

88,00 lei

Pentru noua formulă PURE Whey PRO s-a folosit materia primă de calitate premium de la Fonterra la care s-a adăugat un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbția și pentru a te ajuta să-ți atingi potențialul maxim.

Six Pack 120cps

92,00 lei

SIX Pack este o formulă unică de control a greutății care conține 10 ingrediente pe bază de plante, inclusiv cofeină, l-carnitină, chitosan, capsaicină.

Related Posts