Nutritie, Retete

Ce să mâncăm la micul dejun?

Ce să mâncăm la micul dejun? Ai auzit și tu, desigur, că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei… în timp, am  realizat că acest lucru nu este în întregime adevărat. Dar este una dintre întrebările pe care ni le punem zilnic… Ce să mâncăm la micul dejun? Voi avea rezultate bune la antrenament cu acest mic dejun? Astăzi vă vom oferi varianta noastră de mic dejun foarte simplu care să ne ajute să finalizăm antrenamentul programat…

INGREDIENTE (pentru 3 sau 4 clătite):

METODĂ:

  • Turnați laptele într-un blender și apoi adăugați pulberile (făină și praful de copt). Se amestecă pentru câteva secunde. Lasati sa se odihneasca cateva minute, in acest fel puteti verifica daca densitatea aluatului este corecta. Dacă este prea groasă, adăugați doar puțin lapte (sau puțină apă); daca este prea lichid, mai puteti adauga faina.
  • Dupa ce ai lasat sa se odihneasca, incinge o tigaie antiaderenta, sau una pe care ai uns-o cu o foaie de hartie de bucatarie si un strop de ulei (ca sa nu lase exces), la foc mediu.
  • În acest moment, turnați puțin aluat, astfel încât să acopere fundul cratiței și gătiți aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.
  • După ce le-ați gătit pe ambele părți, clătitele voastre vor fi gata pentru a fi savurate, garnisindu-le după bunul plac, bineînțeles.
  • Pentru a le face și mai gustoase, adăugați siropul nostru Slim Choco ca topping!
.

WEIDER Protein Pancake Mix

Dacă doriți un produs diferit pentru prepararea unor clatite delicioase și bogate în proteine – WEIDER Protein Pancake Mix  este cea mai bună alegere! Are mai puține glucide decât alte produse de pe piață și, categoric, mai multe proteine (aproape 35%). Simplu’ se amestecă 25 g (o cupă) cu 50 ml de apă, apoi adăugați amestecul într-o tigaie fierbinte cu un pic de ulei. Gata!

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

Gourmet Oat Flour 1Kg

36,00 lei

 

Făină de ovăz instant

Făina de ovăz este un aliment natural complet din punct de vedere nutritiv, oferind energie, datorită conținutului de proteine, fibre, vitamine și minerale.

Protein Low Carb 330 ml

15,50 lei

Protein Low Carb (500 ml) este o băutură ce conține proteine de înaltă calitate din lapte, păstrând un aport redus de carbohidrați. De asemenea, Muscle Protein Low Carb conține doar 0,5 grame de grăsimi.

Protein Pancake Mix 600gr

65,00 lei96,00 lei

WEIDER Protein Pancake Mix este cea mai bună alegere dacă doriți un produs diferit pentru prepararea unor clatite delicioase, bogate în proteine – are mai puține glucide decât alte produse de pe piață și, categoric, mai multe proteine (aproape 35%).

AROMELE DE BANANE SI COCOS EXP : 01.2024

 

weider
Slim Choco Syrup
Inchide

Slim Chocolate Syrup 250ml

38,00 lei

Slim Choco Syrup

Zero grăsimi și zero zaharuri.
Doar 12 kcal în fiecare servire.
Pudră de cacao pură și potrivită pentru vegani.

Slim Choco Sirop este un sirop irezistibil de ciocolata, care are un profil nutritional foarte bun, mult mai bun decat majoritatea siropurilor pe care le puteti gasi pe piata. Este practic lipsit de grăsimi și zaharuri, dar în același timp se face cu ingrediente reale, cum ar fi praf de cacao și fibre.

O nouă opțiune dulce și sănătoasă pentru a avea grijă de tine!