Nutritie

FĂ-ȚI PLINUL

ÎNTREABĂ-L PE GURUL DIETELOR: CHRIS ACETO

ÎNTREBARE: Muşchii mei par plaţi. Ce ar trebui să mănânc pentru a-i face mai plini şi când ar trebui să mănânc acele alimente ?

RĂSPUNS: Dacă ai muşchii plaţi, probabil consumi prea puţini carbohidraţi. Carbohidraţii ajută la producerea glicogenului muscular, care este o formă de rezervă energetică a muşchilor. Glicogenul este compus din glucoza provenită din carbohidraţi şi apă, şi cu cât acumulezi mai mult – consumând o dietă bogată în carbohidraţi – cu atât mai mari şi mai umflaţi vor arăta muşchii tăi.

Pentru a mări doza de glicogen, trebuie să faci patru lucruri cheie:

1) Să consumi o dietă bogată în carbohidraţi, aproximativ 6,6 grame de carbohidraţi/kilocorp zilnic.

2) Pentru a fi sigur că nu acumulezi grăsime, mănâncă o porţie mare de carbohidraţi după fiecare antrenament şi la prima masă din zi. Acestea sunt două momente vitale când rezervele de glicogen pot fi mai mici, iar mâncatul mai mult în aceste momente asigură acumularea de carbohidraţi sub formă de glicogen, cu slabe şanse de a declanşa o creştere a grăsimilor.

3) Mănâncă şase mese pe zi. În general, acestea ajută la menţinerea în mişcare a mecanismului de stocare a glicogenului astfel încât carbohidraţii să fie acumulaţi permanent, creând în acest fel muşchi mai plini. Dacă mănânci mai puţin de şase mese pe zi, rişti o stocare disproporţionată a carbohidraţilor ca grăsimi.

4) Consumă întotdeauna proteine cu carbohidraţi. Combinaţia de proteine şi carbohidraţi creşte nivelul de insulină, un hormon care ajută la o stocare mai mare a glicogenului în muşchi.

Articol: CHRIS ACETO –  muscleandfitness.ro

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

olimp
OLIMP CARBONOX 3.5 kg
Inchide

CARBONOX 3.5 kg

131,00 lei

Carbonox™ administrat in timpul momentelor importante mentine energia- NU VA VETI PIERDE TONUSUL ENERGIC!

Carbonox™- compozitie unica bazata pe cele mai eficiente surse de carbohidrati

FIT4PRO Whey Pro 80+ 2.3kg

Evaluat la 5.00 stele din 5
215,00 lei 186,00 lei

PRET FINAL!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

CADOU: FIT4PRO – Tribusterol 80

FIT4PRO – Whey Pro 80+ este o combinaţie de concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer capabilă să satisfacă cele mai exigente pretenţii ale sportivilor care fac eforturi fizice intense şi au nevoie de o refacere rapidă. O porţie de Whey Pro 80+ conţine peste 5.000 mg de aminoacizi cu lanţuri ramificate (BCAAs), cu efect anticatabolic, ceea ce face ca să poată fi administrat şi înainte de antrenament.

FIT4PRO Iso Whey 90+ 2.3kg

260,00 lei 225,00 lei

PRET FINAL!!!! LICHIDARE STOC!!!!NU SE ACORDA ALTE REDUCERI!!!

CADOU: FIT4PRO – Tribusterol 80

FIT4PRO – Iso Whey 90+ este un izolat proteic din zer obţinut – izolat proteic din zer CFM, provenienta Glanbia, concentratie proteine 92%, aroma neutra

weider
izolat proteic din zer
Inchide

Isolate Whey 100 CFM 2kg

Evaluat la 5.00 stele din 5
299,00 lei

Isolate Whey 100 CFM – este izolatul proteic cu cel mai ridicat conținut de proteine ​​din zer, având o concentrație proteică ~82% (aroma ciocolata)!

  • 100% izolat proteic din zer CFM
  • Sursă de înaltă calitate (Isolac®)
  • Fără Zahăr și fără Aspartam
  • Cu îndulcitori naturali: Ștevie (SweetLeaf®)
  • Îmbogățit cu enzime digestive (Digezyme®)

ISOLATE WHEY 100 este băutura proteică de care aveți nevoie. Alegeți calitatea Weider!

Lasă un răspuns