Nutritie, Sanatate

FRUCTELE SUNT BUNE

FRUCTELE SUNT BUNE ŞI PENTRU CREŞTEREA ÎN GREUTATE ŞI PENTRU SLĂBIRE!

FRUCTELE SUNT BUNE în dieta oricui. Pentru creşterea în greutate, furnizează o mare cantitate de antioxidanţi. Aceştia te pot ajuta să faci faţă problemelor create de antrenamentele grele sau de volum mare.

„Anumiţi antioxidanţi din fructe pot ajuta şi în ceea ce priveşte sensibilitatea la insulină. Când un client vrea să crească în greutate, îl oblig să adauge fructe. Eventual la şeicuri – pentru a avea mai multe calorii.”

Pentru slăbire scoate fructele tropicale

„În ceea ce priveşte faza de definire, păstrez fructele din dietă mai mult decât s-ar putea aştepta unii. Scăderea cantităţii de carbohidraţi este cheia slăbirii. De cele mai multe ori numărul total al acestora depinde de tipul lor. Scad cantitatea de produse din grâu şi amidon, apoi – când slăbirea stagnează – scot fructele tropicale, pentru că acestea au o cantitate mai mare de zahăr. Căpşunile sunt eliminate la urmă, după care clientul trebuie să mănânce numai proteine, grăsimi sănătoase şi legume verzi.”

„Totuşi, nu sunt de acord în totalitate cu ceea ce colegii mei au spus despre fructoză. Cred că sunt o modalitate proastă de a umple muşchii cu glicogen – folosirea unui carbohidrat asemănător amidonului cum ar fi dextrina ciclică sau să se ia glucoză şi fructoză în proporţia de 2:1 ar fi cel mai bine.

Dar dacă urmezi o dietă cu conţinut scăzut de carbohidraţi, nivelul glicogenului din ficat ar fi scăzut, sau cel puţin nu complet, în special în prima parte a zilei. Deci fructoza din fructe va fi folosită pentru umplerea depozitelor de glicogen din ficat şi nu va duce la depunerea de grăsime.”

„Problema în ceea ce priveşte fructoza, după cum am spus mai înainte, vine de la consumul exagerat. Dar dacă fructele sunt singura sursă de fructoză din dietă, sunt şanse să nu fie suficiente încăt să nu devină o problemă.”

Cum sa slăbeşti

Scoate sursele de amidon şi făinoase din dietă, apoi fructele tropicale. Căpşunile sunt eliminate la urmă – ele furnizează elemente nutritive preţioase.

Autor: MIKE ROUSSELL – Fondatorul Naked Nutrition LLC – muscleandfitness.com

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

OLIMP THERMO STIM
Inchide

OLIMP THERMO STIM 60 capsule

86,00 lei

THERMOSTIM™ este un produs cu o rețetă dezvoltată știintific, bogat în stimulatori ai termogenezei.

Xtreme Thermo Stack
Inchide

Xtreme Thermo Stack 80caps

117,00 lei

Weider Xtreme Thermo Stack – Supliment nutritiv pentru slăbire, capsule cu diferite extracte de plante foarte eficiente și cafeină.

Thermo Rush
Inchide

Thermo Rush 120 capsule

101,00 lei

Thermo Rush Fat Burner de la Weider este un supliment pentru slăbire cu colină, cafeină, aminoacizi, vitamine, minerale și extracte din plante. Capsule de înghițit.

Pachet definire 1
Inchide

Pachet definire 1

358,00 lei

Pachet definire 1 contine: 1. L-Carnitină sub formă lichidă cu gust de fructe tropicale. Un recipient de 1L conține 100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *