Nutritie, Retete

Fursecuri proteice cu ovăz

Fursecurile proteice cu ovăz (făina/fulgi) sunt ideale pentru o dietă bogată în fier și vitamine. Conținutul ridicat de fibre al ovăzului aduce și el o mulțime de beneficii organismului. Ovăzul ajută la reglarea digestiei și la echilibrarea nivelului de zahăr în sânge. De asemenea, acestea îți vor oferi multa energie și te vor ajuta să te menții activ.

Ingrediente:
Mod de preparare:
  1. Încălzește cuptorul la 180°C.
  2. Cu ajutorul unei spatule, amestecă toate ingredientele într-un bol mare.
  3. Apoi, cu ajutorul unei linguri, formează bile de aceeași dimensiune și grosime. Pune-le într-o tavă căptușită în prealabil cu hârtie de copt sau într-un vas din silicon.
  4. Coace-le timp de 30 de minute la 180°C.
  5. Atunci când încep să devină aurii pe margini, testează-le cu o scobitoare pentru a te asigura că nu sunt crude în interior.
  6. Scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească în aceeași tavă. Apoi, pune-le pe un grătar, având grijă să nu se rupă.⠀

Te poti bucura! Bon apetit!

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

Gourmet Oat Flour 1Kg

(O recenzie client)
35,00 lei

Făină de ovăz instant

Făina de ovăz este un aliment natural complet din punct de vedere nutritiv, oferind energie, datorită conținutului de proteine, fibre, vitamine și minerale.

Protein Peanut Butter Smooth 1kg

52,00 lei
  • 100% natural
  • Textura fina
  • Potrivit pentru vegani

PURE ISO Pro 1000g

99,00 lei

PURE ISO Pro este produsa cu materia prima de calitate premium de la Fonterra si este suplimentata cu un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbtia si a te ajuta sa iti atingi potentialul maxim.

PURE Whey PRO 1000g

88,00 lei

Pentru noua formulă PURE Whey PRO s-a folosit materia primă de calitate premium de la Fonterra la care s-a adăugat un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbția și pentru a te ajuta să-ți atingi potențialul maxim.