Nutritie, Retete, Slabire si arderea grasimilor

Smoothie care ajută la arderea grăsimilor

Smoothie care ajută la arderea grăsimilor

Acest smoothie te ajută la arderea grăsimilor acumulate în organism. Această băutură este o sursă excelentă de vitamina C și B6, precum și de fibre, acid folic, Omega 3, fitonutrienți și antioxidanți.

Pentru a prepara smoothie-ul ai nevoie de:

  • o tulpină de țelină,
  • cateva frunze de spanac,
  • o jumătate de ceașcă de pătrunjel,
  • un măr decojit,
  • zeamă de lămâie,
  • o jumătate de castravete,
  • 30 g de PURE ISO Pro – alune.
Cum prepar „smoothie care ajută la arderea grăsimilor”?

Foarte simplu! Pune în vasul de blender toate aceste ingrediente și mixează. Acest smoothie este perfect pentru micul dejun. Se consuma imediat.

Sfat

Te sfătuim să-l bei în fiecare dimineață, timp de 10 zile, după care să faci o pauză câteva zile.

proteine & suplimente sportive

Recomandari FIT4PRO

BASIC L-Carnitine 1500mg

61,00 lei

L-carnitina este recunoscută ca un supliment eficient pentru a pierde grăsime, în principal pentru capacitatea sa de a utiliza grăsimea ca sursă de energie, mai degrabă decât să o depoziteze. În plus, îmbunătățește timpul de recuperare și previne apariția tardivă a durerii musculare (DMAT). Aceste două aspecte constituie avantaje semnificative pentru persoanele care se antrenează greu.

PURE ISO Pro 1000g

99,00 lei

PURE ISO Pro este produsa cu materia prima de calitate premium de la Fonterra si este suplimentata cu un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbtia si a te ajuta sa iti atingi potentialul maxim.

PURE Whey PRO 1000g

88,00 lei

Pentru noua formulă PURE Whey PRO s-a folosit materia primă de calitate premium de la Fonterra la care s-a adăugat un complex de enzime digestive Nzyme System® (bromelaina, papaina, lactaza) pentru a maximiza absorbția și pentru a te ajuta să-ți atingi potențialul maxim.

Six Pack 120cps

92,00 lei

SIX Pack este o formulă unică de control a greutății care conține 10 ingrediente pe bază de plante, inclusiv cofeină, l-carnitină, chitosan, capsaicină.

Related Posts