FIT4PRO Sports Nutrition Shop

OLIMP GARLICIN

15,00 lei

Cel mai puternic extract de usturoi de pe piata, o sursa pura de alicina.

Acest upliment alimentar contine 200mg de extract de usturoi(Allium sativum), inodor, de cea mai buna calitate.

16 în stoc

OLIMP GARLICIN

OLIMP GARLICIN – Cel mai puternic extract de usturoi de pe piata, o sursa pura de alicina.

Acest upliment alimentar contine 200mg de extract de usturoi(Allium sativum), inodor, de cea mai buna calitate,certificat ca contine cele mai bioactive substante din usoutoi, in special alicina , o substanta foarte importanta pentru organism. Compusii sulfurici din usturoi- inclusiv alicina- sunt antioxidanti foarte puternici. Acestia reduc cu pana la 60% distrugerile provocate de radicalii liberi. In acelasi timp cresc cu pana la 40% nivelul antioxidantilor interni, produsi de organismul uman. Structura lor este asemanatoare cu structura acidului lipoic (ALA) si taurina si, ca rezultat, activeaza cel mai puternic hormon anticatabolic-insulina- facilitand patrunderea glucozei, a aminoacizilor si creatinei in celulele musculare. Regenreaza locatiile de legare a insulinei in citomembrana, care la randul ei duce la dezvoltarea tesutului muscular si reduce tendinta de dezvoltare a tesutului adipos. Isi manifesta activitatea precum unui termogenu si faciliteaza reducerea rezervelor de grasime

De ce este usturoiul atat de important pentru sanatatea noastra?

In mare parte datorita proprietatilor sale sanatoase. Lista beneficiilor consumului de usturoi este in continua crestere. Stiinta descopera in permanenta noi proprietati vindecatoare ale plantei si ii confera o mare importanta si valoare in randul plantelor cu proprietati terapeutie. Substantele din usturoi protejeaza inima si sistemul circulator, detoxifica organismul si distruge bacteriile, intareste sisitemul imunitar si imbunatateste digestia.

Este adevarat ca prin consumarea regulata a usturoilui reducem riscurile arterosclerozei?

Potrivit cercetatorilor, consumul regular de usturoi poate intarzia dezvoltarea acestei boli, chiar si cu cativa ani. Ingredientele din aceasta planta reduc nivelul colesterolului si a trigliceridelor, presiunea arteriala, impiedica aglutinarea trombocitelor si previne reactiile periculoase de oxidare din circuitul sanguin. Ingredientul responsabil pentru actiunile profilactice si terapeutice este alicina- unul din cei mai activi compusi biologici din usturoi. Este un mod de a preveni atacurile de inima dar si pe cele cerebrale, ateroscleroza si cele ale conditiei psihofizce de-a lungul anilor.

De ce este considerat usturoiul un puternic remediu antibacterial?

Aceasta supozitie provine din faptul ca componetele active din usuroi sunt extrem de eficiente in distrugerea microorganismelor din caile respiratorii, sistemul urinar, plamani si cavitatea orala , si impiedica dezvoltarea mucegaiului. In special oxiurile si alti paraziti ai tractului alimentar nu se pot proteja de actiunea usturoiului. Alicina, poate impiedica chiar si actiunea si dezvoltarea bacteriei Helicobacter Pyroli, avand puternice actiuni antibacteriene. Usturoiul, practic, lupta impotriva virusilor, in special impotriva virusului gripal, ajuta la functionarea corecta a sistemului imunitar si impiedica dezvoltarea celuleor canceroase.

In ce mod ajuta usturoiul digestia?

Ingredientele din usturoi suporta decretia bilei, dizolva grasimile si faciliteaza functionarea enzimelor responsabile pentru descompunerea acizilor grasi. In acelasi timp stimuleaza secretia de suc gastric, creste procesul de asimilare a alimentelor si sporeste apetitul. Mai mult, aminoacizii sulfurici prezenti in usturoi- cisteina ci cistina- au un rol important in procesele de curatare a ficatului, ajutand la functionarea corecta a acestui organ.

De ce multi oameni refuza sa consume usturoi?

Majoritatea oamenilor fac acest lucru indeosebi datorita mirosului. Din pacate chiar si o concentratie mica de ustuturoi e usor resimtita si astfel multi oameni, refuza, in mod constient efectele benefice ale acestei plante. Polisulfidele ce se creaza din alicina cauzeaza o respiratie neplacuta ce dureaza timp de cateva ore. Acesta este unul din motivele pentru care Lab. Olimp au introdus pe piata extractul de usturoi inodor, GARLICIN, ce contine toate substantele active importante ale acestei plante fara a cauza disconfort.


Messenger Chat
Loading...